donderdag 28 juli 2011

'Manifest 2083' van Anders Breivik is grotendeels plagiaat

.
Volgens de intellectueel gehandicapte kneusjes van de linkse mainstream media, zou Anders Breivik een uitgebreid manifest hebben geschreven. Dat is echter niet waar. Hieronder vindt u een vrij vertaald citaat van iemand die het "manifest 2083" zorgvuldiger heeft bestudeerd:
Het meer dan 1500 pagina's omvattende "manifest" dat zogenaamd door de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik werd geschreven, leidde de afgelopen dagen in linkse kringen (inclusief de media) tot zogeheten circle jerks. Daarnaast waren Linksmensen de afgelopen dagen druk bezig het "manifest" te doorzoeken op namen die op hun vijandenlijst staan. Het "manifest" blijkt echter knip- en plakwerk te zijn, in plaats van een product van een uitgebreide studie door de massamoordenaar, zoals door de media (The New York Times, The Washington Post, CNN, enz.) en de moordenaar zelf (eerste pagina's van zijn "manifest") wordt beweerd.
Sterker nog, als de journalisten van de linkse mainstream media het "manifest" daadwerkelijk hadden gelezen (in plaats van het zoeken naar namen die op hun vijandenlijst staan), dan zouden zij hebben ontdekt dat het "manifest" grotendeels is geplagieerd. Alleen het dagboek-gedeelte lijkt daadwerkelijk door Breivik zelf te zijn geschreven.
Dit toont nog maar eens de onkunde van veel journalisten in binnen- en buitenland aan (bijvoorbeeld van de domme Nieuwsuur-gans Mariëlle Tweebeeke, die met haar redactie iedere kans aangrijpt om karaktermoord op Geert Wilders te plegen).

Is er iets structureel mis met journalistieke opleidingen, waardoor intellectueel gehancidapte kneusjes worden gecreëerd? Of zouden intellectueel gehandicapte kneusjes eerder voor een journalistieke opleiding kiezen?

_____