zondag 7 juli 2013

Groot-Brittannië capituleert voor de islam

.
Op 22 mei van dit jaar werd de Britse soldaat Lee Rigby in Woolwich (Londen) afgeslacht door twee vrome moslims. Volgens de Britse premier David Cameron had deze misdaad niets te maken met de islam. Dat is uiteraard een leugen, want de daders riepen niet alleen de islamitische strijdkreet "Allahu akbar!". Zij volgden namelijk ook het voorbeeld van hun "profeet" Mohammed, die ook graag zijn tegenstanders liet afslachten. De laffe dhimmi Cameron liegt, omdat hij zich niet de woede op de hals wil halen van de moslims in zijn land en hun politiek-correcte handlangers (mocht er beleidsmatig niets veranderen, dan heeft Groot-Brittannië in 2050 een islamitische meerderheid).

Het was niet de enige laffe daad, waarmee David Cameron recent opviel. Onder zijn verantwoordelijkheid kregen de Amerikaanse islamcritici Robert Spencer en Pamela Geller een inreisverbod. Net als Geert Wilders eerder, mogen zij het Verenigd Koninkrijk niet bezoeken. Keith Vaz, een van de politici die het verbod regelden, demonstreerde in 1989 overigens tegen het boek De Duivelsverzen van Salman Rushdie. Het is veelzeggend dat de regering-Cameron een dergelijk persoon the rule of law laat bepalen. Op Twitter reageerde ik dan ook als volgt:


Gezien de vele retweets, sprak mijn Twitter-bericht velen uit het hart. De beslissing van de Britse regering is natuurlijk ook een regelrechte schande. Het ooit zo machtige Groot-Brittannië, waar opinies zich op de marktplaats van ideeën mochten bewijzen, is anno 2013 verworden tot Little Britain. Ook David Wood hekelt de Britse regering, in zijn video Sharia Comes to Great Britain


En ook de nieuwste video van Pat Condell gaat deels over de verbanning van Spencer en Geller van de Britse marktplaats van ideeën (vanaf 5:07):


Denk overigens niet dat de vrijheid van meningsuiting op het Europese continent veel veiliger is. De Organisatie van Islamitische Samenwerking (OIC), een organisatie van 57 moslimlanden die in het verleden vooral is opgevallen door pleidooien voor het onmogelijk maken van islamkritiek, heeft recent in Brussel een kantoor geopend. De EU-apparatsjik José Manuel Barroso gaf acte de présence. Schijnbaar was Martin Schulz verhinderd, anders was de de Überfoute voorzitter van het Europarlement wel aanwezig geweest.

Zie ook:

_____