woensdag 10 februari 2010

Taqiyya in Duitsland

.
Taqiyya is een van oorsprong shi'itische term voor een islamitische gedragsregel, die het moslims toestaat tegen niet-moslims te veinzen en te liegen. In tegenstelling tot wat wel eens wordt beweerd, is taqiyya niet iets dat alleen binnen het shi'isme wordt geaccepteerd. Het veinzen en liegen tegen niet-moslims wordt namelijk uitdrukkelijk door de koran en de hadith gelegitimeerd. Taqiyya wordt dan ook veelvuldig toegepast, zowel door shi'ieten als soennieten. Bijvoorbeeld door Tariq Ramadan, een islamist die in gezelschap van niet-moslims graag "gematigdheid" veinst en liegt over de ware aard van de islam.

Er zijn nogal wat journalisten die de taqqiya-praatjes van lieden als Tariq Ramadan voor zoete koek slikken. Sommige journalisten zijn echter kritischer en onderzoeken of de taqiyya-praatjes wel met de werkelijkheid overeen komen. In de video hieronder vindt u daarvan een voorbeeld. Duitse journalisten onderzochten of de mensen achter de bouw van de Hazra Fatima-moskee in Frankfurt (in het stadsdeel Hausen) wel zo "gematigd" zijn als hun woordvoerder Ünal Kaymakci beweert.De lieden achter de bouw van de Hazra Fatima-moskee in Frankfurt zijn toevallig shi'ieten. Soennieten kunnen er, zoals reeds beschreven, ook wat van. Via deze link vindt u een Duitse reportage over de taqiyya-praktijken van de Turkse moskeevereniging Milli Görüs. Bij politiek-correcte politici in Duitsland is Milli Görüs salonfähig, maar de Turkse vereniging wordt tevens door Duitse veiligheidsdiensten nauwgezet in de gaten gehouden.

Milli Görüs kreeg in ons land overigens in het recente verleden zowel van de gemeente Amsterdam als van Oxfam Novib geld. En dat terwijl de ware aard van Milli Görüs zeer gevaarlijk is.

Hat tip (voor video en link 4) ter attentie van Politically Incorrect.

_____