woensdag 16 maart 2011

Joodse 'kolonisten' afgeslacht op de Westelijke Jordaanoever


In Itamar, op de Westelijke Jordaanoever (Samaria), is een Israëlisch gezin grotendeels
afgeslacht. De slachtoffers zijn twee volwassen — Udi en Ruth Fogel — en hun kinderen Yoav, Elad en Hadas (een drie maanden oude baby). Allemaal kregen zij de keel doorgesneden. Twee andere kinderen werden niet opgemerkt en ontkwamen daardoor aan de dood. Ook een 12-jarige dochter overleefde de aanslag, omdat zij niet thuis was.

In de Nederlandse
mainstream media heeft u daarover waarschijnlijk niets of nauwelijks gelezen, gezien of gehoord. Gelukkig besteedde Elsevier.nl wel aandacht aan de meervoudige moord en de daarop volgende juichstemming onder Palestijnen in de Gazastrook. En ook het Reformatorisch Dagblad vond de terroristische aanslag nieuwswaardig.

Andere media zwegen de afslachting echter dood. De slachtoffers waren immers joodse "kolonisten" (copyright
Conny Mus), die er volgens veel anti-Israëlische journalisten eigenlijk wel om vroegen afgeslacht te worden (denk aan termen als "Israëlische apartheid" en meer van dat soort linkse agitprop). Maar oh wee als het Israëlisch leger Palestijnse "opstandelingen" met bomgordels of raketwerpers dood schiet, dan wordt er in de media volop aandacht aan besteed.

Hieronder vindt u twee Engelstalige video's over het bloedbad in Itamar (zolang YouTube deze video's niet censureert):

Zie ook:

Dossier Israël en Palestijnen

Dossier jodenhaat


_____