woensdag 19 januari 2011

De geniepige 'halalisering' van West-Europa


Vorige maand besteedde Uitgesproken EO
aandacht aan de geniepige "halalisering" van voedsel in de Nederlandse schappen. Zo bleek dat bijna alle kaasproducten van FrieslandCampina stremsel bevat van kalveren die volgens de regels van de sharia zijn geslacht. Deze islamitische vorm van ritueel slachten veroorzaakt veel onnodig dierenleed. Op de verpakkingen van kaasproducten als Milner en Slankie staat echter nergens "halal" vermeld. Schijnbaar wil FrieslandCampina haar consumenten deze essentiƫle informatie onthouden.

Deze geniepige halalisering is geen uitzondering. Ook in andere West-Europese landen worden consumenten heimelijk aan de regels van de sharia onderworpen. Zoals in Groot-Brittanniƫ, waar niet-moslims op grote schaal vlees van ritueel geslachte dieren krijgen
voorgeschoteld.

De Amerikaanse TV-zender CBN zond recent een
reportage over de halalisering van Frankrijk uit. Bijna 60 procent van de Franse halal vlees-sector is in handen van organisaties die banden met de Moslimbroederschap hebben. Hieronder vindt u de betreffende reportage (de Moslimbroederschap steunt islamitisch terrorisme, vandaar de titel van de video).
_____