donderdag 27 mei 2010

Gigantische kosten van massa-immigratie taboe voor politici en journalisten van het establishment

.
Een citaat uit het rapport Budgettaire effecten van immigratie van niet-westerse allochtonen (pdf) van het economisch onderzoeksbureau Nyfer:

Bij een jaarlijkse immigratie van netto 25.000 niet-westerse allochtonen en een jaarlijkse aanwas van 25.000 nakomelingen zijn de kosten voor de publieke sector € 7,2 miljard per jaar (in euro’s van 2008). Hierbij wordt wederom verondersteld dat het beroep op collectieve voorzieningen en de afdracht aan belastingen en premies overeenkomen met die van de huidige populatie niet-westerse allochtonen en dat de tweede generatie 38% van de sociaal-economische achterstand inloopt.

PVV-lijsttrekker Geert Wilders in een reactie daarop:

Het feit dat de massa-immigratie ook in financieel opzicht rampzalig is, bevestigt de noodzaak van maatregelen die de PVV voor ogen heeft, zoals een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen, een beperking van de overige migratie en asielstromen en het voor 10 jaar uitsluiten van nieuwe immigranten van (bijstands)uitkeringen.

Dit wilde Geert Wilders ook duidelijk over het voetlicht brengen tijdens het debat over financiën in Carré (gisteren uitgezonden door RTL4). Debatleider Rick Nieman probeerde dit echter zoveel mogelijk te voorkomen. De collega-lijsttrekkers van Wilders wilden ook niets weten van de economische gevolgen van massa-immigratie. Joost Niemöller schrijft dan ook het volgende:

Uit het laatste RTL debat bleek weer hoe graag politici en media de immigratiekwestie in de marge willen drukken. Als het gaat over de vragen omtrent ‘de grote economie’ verdwijnt de immigratie uit beeld. Wordt het zo’n dingetje waar die Wilders telkens weer over begint. Alsof immigratie, economie en crisis in werkelijkheid niet samen zouden hangen!

Zie ook:

Massa-immigratie kost Nederland 7 miljard euro per jaar

'Immigratie kost jaarlijks 7,2 miljard'

Hat tip (voor link 6) ter attentie van Het Vrije Volk.


_____