vrijdag 19 maart 2010

Een rijstschotel waarbij SP'ers hun vingers aflikken

.
Op 2 april 2007 werd op de oude website van Lux et Libertas het onderstaande artikel gepubliceerd. Bij deze de herpublicatie.
.
In het Midden-Oosten is het gebruikelijk om het vlees op de rijst te leggen als men een maaltijd serveert. In de Irakese hoofdstad Baghdad werd een ontvoerde baby, op dezelfde manier gelegen op rijst, terug gebracht naar zijn moeder. De baby van een christelijke moeder was eerst door de jihadistische ontvoerders onthoofd en geroosterd. De moeder had niet genoeg geld gehad om het door de ontvoerders geƫiste geldbedrag te betalen.

Terwijl de Socialistische Partij geen kans onbenut laat om de slachtoffers van de inter-islamitische strijd tussen soennieten en shi'ieten in Irak op het conto van de Verenigde Staten te schrijven, zwijgt dezelfde politieke partij over jihadisten die christenen vervolgen. Het gaat dan voornamelijk om Assyrische christenen die in het Aramees bidden. Zij zijn het slachtoffer van de meest gruwelijke misdaden, waarvan de door jihadisten vermoorde baby een voorbeeld is. De SP zal men hierover echter nooit horen, aangezien dat dergelijke feiten niet passen bij de ideologie van die partij. Volgens de SP wordt immers alle ellende in Irak veroorzaakt door de Verenigde Staten en zijn Irakese moslims daarvan het slachtoffer. De islamitische terroristen die werkelijk verantwoordelijk zijn voor het bloedvergieten in Irak vergelijkt SP-leider Jan Marijnissen daarentegen met verzetsstrijders tijdens de Tweede Wereldoorlog. De verbale diarree van Marijnissen kent geen grezen. Een eigenschap die hij gemeen heeft met zijn voormalige grote voorbeeld Mao. Bij het overlijden van laatstgenoemde in 1976 prees de SP zich "gelukkig deelgenoot te zijn van zijn erfenis", bestaande uit miljoenen vermoorde Chinezen. Tegenwoordig bewondert de SP andere massamoordenaars, meestal islamitische terroristen die vooral in Irak actief zijn. Dat blijkt steeds weer opnieuw uit de woorden van SP'ers als Jan Marijnissen, Harry van Bommel en Anja Meulenbelt. Deze socialisten benoemen immers nooit de echte veroorzakers van het bloedvergieten in Irak en vergoelijken daardoor dus de rol die deze terroristen spelen.

_____