zaterdag 29 december 2012

Piers Morgan exemplarisch voor Europese betweterigheid inzake vuurwapenbeleid VS

.
Piers Morgan

Persoonlijk heb ik geen uitgesproken mening over het tweede amendement van de Amerikaanse grondwet, dat burgers het recht geeft op het bezit van (vuur-)wapens. Ik heb echter wel een gruwelijke hekel aan Europese betweters, die menen Amerikanen te moeten kapittelen. Het betreft met name journalisten en andere opiniemakers, veelal van linkse signatuur. Eén daarvan is Piers Morgan, een Brit die tegenwoordig voor CNN werkt. Tijdens een uitzending van zijn programma interviewde hij Larry Pratt van Gun Owners of America, onderdeel van de — in Europa verafschuwde — "wapenlobby". Het interview ontaarde in een tirade van Morgan, die Pratt onder meer als "een ongelofelijk domme man" bestempelde.

Als reactie op het interview ondertekenden voorstanders van wapenbezit massaal een petitie, waarin de Amerikaanse regering wordt gevraagd Piers Morgan te deporteren. De journalist — die in het verleden verantwoordelijk was voor een martelhoax in Groot-Brittannië — beriep zich in een tweet op de vrijheid van meningsuiting. Een columnist van The Wall Street Journal legde hem vervolgens uit dat zijn mening weliswaar grondwettelijk wordt beschermd, maar zijn aanwezigheid in de VS echter niet (hoewel deportatie uiteraard zeer onwaarschijnlijk is). Ook Jeremy Clarkson — bekend van het Britse autoprogramma Top Gear — deed een duit in het zakje. In een hilarische tweet smeekte hij de Amerikanen zijn landgenoot niet terug te sturen:


Jeremy Clarkson is niet te enige Brit die niet op Piers Morgan zit te wachten. Er is nu ook een Britse petitie, tégen deportatie van Morgan naar zijn geboorteland.

Het is overigens relevant om te weten dat vuurwapengeweld de afgelopen twintig jaar is afgenomen in de VS. In het geboorteland van Piers Morgan is vuurwapengeweld juist toegenomen, óndanks een zeer strenge wapenwet. Dat is overigens geen pleidooi voor vuurwapenbezit, maar het anti-Amerikanistische NOS Journaal zal het u deze relevante informatie niet vertellen. De Rijkspropagandadienst besteedt namelijk liever aandacht aan een nogal irrelevant filmpje van Hollywood nitwits.

_____

Hans Jansen over Petra Stienen, Bertus Hendriks en de 'Arabische Lente'

.
Petra Stienen en Bertus Hendriks


Hieronder vindt u een citaat uit een toespraak van de Arabist Hans Jansen tijdens De Avond van de Polemiek in De Balie te Amsterdam (2 november 2012). Ik heb er enkele relevante links aan toegevoegd.

Petra heeft samen met de activist drs. Bertus Hendriks, tevens cateraar en sommelier voor de Amsterdamse rechterlijke macht, op de Nederlandse staatstelevisie het beeld geschapen dat de Arabische lente een bevrijdings-festival is, in plaats van een bewust gecreëerde chaos die zal uitlopen op een reeks van staatsgrepen door sharia-fundamentalisten en beroeps-moslims. 

Zie ook:

_____

woensdag 26 december 2012

Journalistiek valt over Twitter-bericht van PVV-senator Marcel de Graaff

.
Journalistieke kneusjes van verschillende politiek-correcte media proberen een PVV-schandaal te creëeren. Zij storen zich aan een politiek-incorrecte tweet van Eerste Kamerlid Marcel de Graaff. Daarin schrijft de PVV-senator dat hij een AK-47-geweer (ontworpen door Michail Kalasjnikov) mist bij een foto van een islamitische gebedsruimte in de "De Vluchtkerk" in Amsterdam:


De (internet-)redactie van de Volkskrant heeft zelfs een uitgebreid artikel aan dit Twitter-bericht besteed. Daarin omschrijft men de tweet van de PVV-senator als "ongenuanceerd", terwijl hij gewoon een punt heeft. Kijk maar naar de onderstaande foto's, waarop moslims — volgers van de massamoordenaar Mohammed en diens "religie van vrede" — met geweren bidden.














Zie ook:

_____

maandag 24 december 2012

Christenen in moslimlanden vieren kerstmis in angst

.
Hieronder vindt u een uitgebreide reportage van de Engelstalige versie van de nieuwszender France 24. Via Blazing Cat Fur


Zie ook:
Wir Christen feiern Weihnachten in Angst, Anna Von Bayern, Bild.de, 23 augustus 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Christians persecuted throughout the world, Rupert Shortt, Telegraph.co.uk, 29 oktober 2012
De laatste christenen in Turkije, Eildert Mulder, Trouw.nl, 26 september 2012
Who Will Save the Christians in the Gaza Strip?, Khaled Abu Toameh, Gatestone Institute, 20 juli 2012
Christenen horen er niet meer bij in Basra, Judit Neurink, Trouw.nl, 28 mei 2012
«Alle fünf Minuten wird ein Christ getötet», Urs Gehriger, Weltwoche.ch, 7 maart 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
A New Year of "Dhimmitude" for Egypt's Copts, Raymond Ibrahim, Stonegate Institute, 17 februari 2012
Nigeria: christenen doelwit van moslimterrorisme, Lux et Libertas, 26 december 2011
Teloorgang van het christendom in het Midden-Oosten, Eildert Mulder, Trouw.nl, 16 oktober 2011
Christenen: geen leven onder de islam, Joost Niemöller, De Dagelijkse Standaard, 28 december 2010

_____

zondag 23 december 2012

Moslims in Denemarken: 'Obama, Obama, wij houden van Osama!'

.
Hieronder vindt u een — in het Engels vertaalde — reportage van de Deense zender TV 2. Daaruit blijkt dat "Deense" islamisten in nauw contact staan met de Syrische sjeik Omar Bakri Muhammad, die eerder met name in Groot-Brittannië voor veel ellende zorgde. Daar werd hij in 2005 tot persona non grata verklaard, wat hem echter niet belet "Europese" moslims te beïnvloeden. Met behulp van het internet roept de bewonderaar van Al Qaida vanuit Libanon op tot jihad. 


Eerder dit jaar debatteerde de ex-moslima Wafa Sultan overigens met Omar Bakri Muhammad. Een samenvattende video van dat debat kunt u onder meer op Gates of Vienna en FrontPage Magazine vinden.

Zie ook:

_____

zaterdag 22 december 2012

Geen Marokkanenprobleem, maar juweliers-, videotheken- en woningenprobleem?

.
De onderstaande video belicht een gewapende overval op juwelier Ydo in Noord-Scharwoude. Volgens de "logica" van politiek-correcte partijen — waaronder de VVD en de PvdA — maakt deze overval deel uit van een "juweliersprobleem". Dus geen Marokkanenprobleem, zoals de politiek-incorrecte PVV stelt.


De volgende video besteedt aandacht aan een gijzeling en afpersing van de eigenaar van een videotheek in Arnhem. Volgens de "logica" van politici als Klaas Dijkhoff (VVD) is er sprake van een "videothekenprobleem", geen Marokkanenprobleem.


Tot slot volgt hieronder een video over een woningoverval in Rotterdam. Volgens de "logica" van politici als Ahmed Marcouch (PvdA) is er sprake van een "woningenprobleem", geen Marokkanenprobleem.



De bovenstaande video's komen overigens allemaal uit één en dezelfde uitzending van Opsporing Verzocht (18 december 2012).

Zie ook:

_____

woensdag 19 december 2012

Zweden: Malmö wereldberoemd voor virulent antisemitisme

.
Zelfs de doorgaans politiek-correcte Zweedse TV geeft toe dat Malmö wereldberoemd is voor haar jodenhaat, met name in geïslamiseerde wijken als Rosengard. Via Gates of Vienna:


Zie ook:
Honing Anti-Semitism in France and Sweden, Shoshana Bryen, Gatestone Institute, 19 oktober 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Explosion rocks Malmö Jewish centre, TheLocal.se, 28 september 2012
Sweden’s ‘Damn Jew’ Problem, Paulina Neuding, TabletMag.com, 5 april 2012
Malmö verdrängt sein neues Antisemitismus-Problem, Paulina Neuding, Welt Online, 6 februari 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Sweden's New Anti-Semites, Soeren Kern, Gatestone Institute, 17 november 2011
Leaving Malmö, Gates of Vienna, 10 oktober 2011
Das schwedische Malmö vertreibt seine Juden, Elmar Jung, Welt Online, 3 september 2010
(een Nederlandse vertaling is op Artikel 7 gepubliceerd)
Eurabia Is a Place in Sweden, Daniel Schwammenthal, WSJ.com, 4 maart 2010
Jews leave Swedish city after sharp rise in anti-Semitic hate crimes, Nick Meo, Telegraph.co.uk, 21 februari 2010

_____

maandag 17 december 2012

Somaliër Omar D. hoofdverdachte mislukte bomaanslag in Bonn

.
Vorige week ontsnapte Duitsland aan een bomaanslag op het centraal station in Bonn. Hieronder vindt u een reportage van Spiegel TV daarover. Het is enigszins irritant dat beeld en geluid niet synchroon lopen, maar de video is wel informatief. Zo blijkt de Somaliër Omar D. hoofdverdachte te zijn. 


Zie ook:

_____

zondag 16 december 2012

Hans Jansen doet boekje open over 'algemene Wildershaat' onder journalisten

Zoals u weet werd PVV-leider Geert Wilders vanwege zijn kritiek op de islam vervolgd voor "discriminatie" en "haatzaaien". Tijdens het strafproces was de Arabist Hans Jansen niet alleen getuige-deskundige (inzake de islam), maar ook geïnteresseerd volger van dit absurde proces. Afgelopen oktober deed hij op hoeiboei een boekje open over de partijdigheid van de aanwezige journalisten:

De partijdigheid werd in de wandelgangen onbeschroomd geuit. Er waren uitzonderingen, maar de gesprekken aan de koffie tijdens de pauzes vielen niet mee. De haat druppelde van het plafond. Gezien de algemene Wildershaat onder de journalisten die het proces bij hebben gewoond, kunnen we wat er die dagen in de kranten terecht kwam, alleen maar als ‘nog vrij fatsoenlijk’ kwalificeren. 

Zie ook: 
Pluriformiteit in de Nederlandse journalistiek?, Lux et Libertas, 12 juli 2011
Wilders: 'Journalisten zijn angsthazen', Frans Oremus, De Journalist, 11 mei 2007

_____

dinsdag 11 december 2012

Syrische rebellen laten jongetje officieren van Assad-regime onthoofden

.
"Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek", adviseert het fictief personage Allah in soera 47:4 van de koran. De afgelopen 1400 jaar bewezen moslims dat deze koranvers geen dode letter is. Zo liet islamitische "profeet" Mohammed honderden joodse mannen van de Banu Qurayza-stam onthoofden (hun vrouwen en kinderen werden tot slaaf gemaakt). In de recente geschiedenis werd onder meer de joodse journalist Daniel Pearl onthoofd in Pakistan en hetzelfde lot trof drie christelijke meisjes op weg naar school in Indonesië.

In de onderstaande video worden officieren van het Syrische leger onthoofd door Syrische rebellen. De slachtoffers zijn alawieten, die door de soennitische rebellen niet als echte moslims worden beschouwd. "Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek", geldt volgens vrome soennieten dus ook in dit geval. Een jongetje mag overigens mee doen met het onthoofden, terwijl om hem heen "Allahu akbar" wordt geschreeuwd. Via Politically Incorrect


Het valt te verwachten dat dit soort praktijken op termijn ook in Europa zullen plaatsvinden. Dat gebeurde in de jaren negentig al in Bosnië, waar met name buitenlandse jihadisten als beesten tekeer gingen. In 2004 werd ook in ons land een poging gedaan. De vrome moslim Mohammed Bouyeri probeerde toen Theo van Gogh te onthoofden, maar de Marokkaan kwam met zijn mes niet door de ruggengraat van de islamcriticus.

Zie ook:
GRAPHIC VID. Syrisch jochie hakt hoofd af, GeenStijl, 11 december 2012
Norwegischer Imam will Ungläubige enthaupten, Politically Incorrect, 22 december 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Fanatic 'hoped to spread fear with beheading', Duncan Gardham, Telegraph.co.uk, 29 januari 2008
Onthoofden is een islamitische traditie, Lux et Libertas, 22 april 2007

_____

Criminaliteitscijfers 'opgeschoond' ten gunste van Marokkanen en Turken

Het Haarlems Dagblad publiceerde recent een interessant artikel over criminaliteit in Haarlem en omgeving. Wellicht heeft u het artikel reeds via GeenStijl gezien, maar er kan niet genoeg aandacht aan worden besteed. Een citaat: 

Om de aanpak van de overvallenproblematiek een hoge urgentie te geven, werd de Taskforce overvallen en straatroven opgericht. Die ging op de eerste plaats eens kijken naar het daderprofiel. 

Veertig procent van de daders is van Nederlandse afkomst. Van die autochtone daders is het grootste deel van oorsponkelijk Marokkaanse of Turkse afkomst. Zestig procent van de daders is van andere, niet-Nederlandse oftewel allochtone afkomst. 

De criminaliteitscijfers in Haarlem en omgeving worden dus zodanig gemanipuleerd dat allochtone paspoort-Nederlanders (in casu Marokkanen en Turken) als autochtonen worden meegerekend. Dat is uiteraard ronduit misleidend, want de meeste Nederlanders zouden de betreffende misdadigers als allochtonen bestempelen. Schijnbaar wilden de autoriteiten de criminaliteitscijfers ten gunste van allochtonen "opschonen". Dat bijna alle overvallen en straatroven door Marokkanen, Turken en andere onaangepaste buitenlanders worden gepleegd, is voor politiek-correcte lieden namelijk een ongewenste wetenswaardigheid

Zie ook: 
Brussels Becomes a Criminal Sinkhole, Gates of Vienna, 10 november 2012
Almost 70% of Criminals in Berlin are of Immigrant Origin, Islam versus Europe, 28 augustus 2012
SCP: Aantal Marokkanen in criminaliteit 'schrikbarend', Jeroen Langelaar, Elsevier.nl, 2 februari 2012
70% Halal Meals in Belgian Prisons, Islam versus Europe, 23 november 2011
Swiss Criminals Are Overwhelmingly Foreign And Muslim, Islam versus Europe, 20 april 2011
65% of French Prisoners Are Muslim, 80% in Paris, Islam versus Europe, 5 april 2011
Among Criminal Muslims, Jamie Glazov, FrontPage Magazine, 5 mei 2010
(een Nederlandse vertaling is op CrethiPlethi.com gepubliceerd)
Muslim gangs imposing sharia law in British prisons, Andrew Gilligan, Telegraph.co.uk, 15 maart 2010
Veel Marokkanen en Turken onder criminele veelplegers, Arne Hankel, Elsevier.nl, 29 december 2009

_____

Atheïsten zijn hun leven niet zeker in moslimlanden

Op Trouw.nl wordt aandacht besteed aan een onderzoek van de de Internationale Humanistische en Ethische Unie (IHEU): 

Er zijn volgens de onderzoekers 'wetten die het bestaansrecht van atheïsten ontkennen, hun vrijheid van overtuiging en meningsuiting belemmeren, hun recht op staatsburgerschap afnemen en hun recht om te trouwen beperken'. In Afghanistan, Iran, de Maldiven, Mauritanië, Pakistan, Saoedi-Arabië en Soedan kunnen atheïsten de doodstraf krijgen. 

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat de genoemde landen allemaal moslimlanden zijn. Eens te meer geldt: hoe meer islam in een land, hoe minder vrijheid voor niet-moslims. 

Zie ook: 
Het droeve lot van de atheïstische minderheid, Robin de Wever, Trouw.nl, 10 december 2012
No God, not even Allah, Economist.com, 24 november 2012
Je leven niet zeker zonder geloof, Eildert Mulder, Trouw.nl, 20 april 2012

_____

Franse jongerenbeweging Génération Identitaire verzet zich tegen islamisering

.
Ten eerste een reportage van Russia Today over de multiculturele troebelen in Frankrijk, waar islamitische immigranten voor een hoop ellende zorgen (via Politiek Incorrect Blog): 


Ten tweede een reportage van CBN over de Franse jongerenbeweging Génération Identitaire, die zich verzet tegen de islamisering van Frankrijk (via Vlad Tepes): 


Zie ook:
Urteil wie ein "Schiffbruch", Stefan Ulrich, Sueddeutsche.de, 11 oktober 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
‘Anti-blank racisme in banlieues’, Frank Renout, Standaard.be, 28 september 2012
Mega-Mosques: "Building a French Islam", Soeren Kern, Gatestone Institute, 20 juli 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)

_____

maandag 10 december 2012

Syrië: jihadisten geven christenen drie keuzes als zij aan de macht komen

.
Volgens The New York Times spelen — aan Al Qaida gelieerde — jihadisten een sleutelrol in de oorlog in Syrië. Het is dan ook relevant om te weten wat hun standpunten zijn, al liggen die nogal voor de hand (behalve voor naïeve lieden als Hans van Baalen en Petra Stienen). Hieronder vindt u een reportage van Sky News, waarin een Britse journalist praat met gevangengenomen jihadisten in Syrië. Volgens de ondervraagde haatbaarden hebben Syrische christenen drie keuzes als de rebellen aan de macht komen: zich bekeren tot de islam, als onderdanige dhimmi's de jizya-belasting betalen, of worden gedood. Via Vlad Tepes


Zie ook:
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)

_____

zondag 9 december 2012

Hypocriete Johan Derksen kaart Marokkanenprobleem aan

.

Zoals bekend heeft Johan Derksen een hekel aan PVV-leider Geert Wilders. Wie de "voetbalanalyticus" over de Limburgse politicus hoort praten, zal snel beseffen dat hij niets anders doet dan politiek-correcte opiniemakers napraten. Dat is overigens geen verrassing, want Derksen baseert zijn mening onder meer op een berucht parochieblaadje van wegkijkend Nederland: NRC Handelsblad. Dat zei hij namelijk eens in het voetbalpraatprogramma Voetbal International, dat tegenwoordig twee keer per week op TV is te zien. Bovendien is Derksen lid van de linkse VARA en kijkt hij graag naar de politiek-correcte zwetsprogramma's De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Het is dan ook geen wonder dat "De Snor" vaak verbale diarree produceert, als het gesprek over zaken gaat die gevoelig liggen bij de goegemeente.

Desondanks lijkt de realiteit niet geheel langs Johan Derksen heen te gaan. Dat heeft hij niet te danken aan de linkse opiniejournalistiek van NRC Handelsblad en de VARA, maar aan zijn eigen ervaringen in de Marokkanen-enclave Gouda. Daar werd de goedmens Derksen hard met de neus op de feiten gedrukt. Sindsdien is hij niet te spreken over de Noord-Afrikaanse cultuurverrijkers, zoals onder meer uit een video op GeenStijl blijkt. De voetbalcommentator toont nog maar eens de hypocriete hardleersheid aan van mensen met politiek-correcte oogkleppen. Zolang zij niet zelf ergens last van hebben (of hebben gehad), wensen zij de realiteit niet onder ogen te zien en worden andersdenkenden verkettert als "racist" en "fascist".

Zie ook:
Oud-crimineel Ali B. ontkent Marokkanenprobleem, Lux et Libertas, 7 december 2012

_____

vrijdag 7 december 2012

Een interview met Anne Applebaum over haar nieuwe boek

.
Hieronder vindt u een interview met Anne Applebaum, auteur van de boeken Gulag: A History uit 2004 en Iron Curtain: The Crushing of Eastern Europe, 1944-1956 van dit jaar (beide boeken zijn overigens vertaald in het Nederlands). Het interview wordt ingeleid door een monoloog van Michael Coren (tot 3:28). 


Zie ook:

_____

Oud-crimineel Ali B. ontkent Marokkanenprobleem

.
Zoals gisteren te zien in PowNews


Daar waar Ahmed Marcouch (PvdA), Klaas Dijkhoff (VVD) en de oud-crimineel Ali B. de aandacht van het Marokkanenprobleem proberen af te leiden, legt Geert Wilders (PVV) de vinger op de zere plek. Hulde daarvoor, want het Marokkanenprobleem negeren lost niets op.

Zie ook:
'Daders van voetbalgeweld zijn vaak van allochtone afkomst', Mark Koster, DeJaap.nl, 5 december 2012
Had hij het moeten weten?, Annelies van der Veer, MetroNieuws.nl, 20 november 2012
SCP: Aantal Marokkanen in criminaliteit 'schrikbarend', Jeroen Langelaar, Elsevier.nl, 2 februari 2012
Moroccan Crime in the Netherlands & the Myths of Multiculturalism, Soeren Kern, Gatestone Institute, 28 november 2011
Marokkaanse troebelen, Sjors van Beek, BinnenlandsBestuur.nl, 26 maart 2010
Er zijn niet slechts een paar criminele Marokkanen, Paul Andersson Toussaint, NRC.nl, 25 mei 2009

_____

zondag 2 december 2012

Pat Condell: 'Islamofobie is niet meer reëel dan nazifobie'

.
Vorige maand was "Islamophobia Awareness Month". Die islam-apologetische onzin was mij ontgaan, maar Pat Condell plaatste twee dagen geleden de onderstaande video op YouTube


Zie ook:
'Islamofobie'? Vertel de waarheid over de islam!, Lux et Libertas, 20 maart 2012
Pat Condell over islamitische culturele terreur, Lux et Libertas, 16 juni 2011

_____

'Cultuurverrijking': bloedige Ashura-vieringen in Amerika

.
In de onderstaande video kunt u zien hoe shi'itische moslims het Ashura-feest vieren. Daarbij geselen zij zich tot bloedens toe. Deze video is niet ergens in het Midden-Oosten opgenomen, maar in Saint Louis (in de Amerikaanse staat Missouri).


Ook in Atlanta (Georgia) konden multiculturalisten hun vingers aflikken. Via Creeping Sharia:


Zie ook:

_____