zaterdag 24 november 2012

'Cultuurverrijking' in Londen: gesluierde moslimmeisjes zien eruit als pinguïns

.
De Lebanese Welfare Community in Londen plaatste gisteren de onderstaande video op YouTube.


[CYNISCHE MODUS AAN]

Mooi hè, dit soort verrijking van onze West-Europese cultuur? Heeft onze gastvrijheid voor de islamitische medemens zich toch maar mooi geloond. Ik hoop dat ze hiervoor subsidie krijgen, want dit is cultuurverrijking in optima forma!

De kinderen zijn overigens tussen de acht en twaalf jaar oud. Goed dat de meeste meisjes gesluierd zijn, waardoor er geen haar is te zien. Anders zou de voorganger zijn seksuele gevoelens immers niet kunnen onderdrukken. Zelfs de voorbeeldige Profeet Mohammed (Vrede Zij Met Hem) kon de haarlokken van zijn negenjarig kinderbruidje Aïsha niet weerstaan.

[CYNISCHE MODUS UIT]

Zie ook:

_____

Berlijn-Neukölln: criminele moslimjongeren overvallen nooit een vrouw met hoofddoek

.
De sociaal-democraat Heinz Buschkowsky is de burgemeester van het Berlijnse probleem-district Neukölln. Recent publiceerde hij het boek Neukölln ist überall, waarin hij de problematische integratie van islamitische immigranten beschrijft. Het Duitse boulevardblad Bild publiceerde een reeks artikelen met interessante passages uit het boek en een interview (links naar deze publicaties vindt u aan het einde van deze blogpost). Een Nederlandse vertaling van het eerste artikel is te vinden op de website van E.J. Bron. Een citaat:

De al tientallen jaren in Neukölln werkzame hoofdinspecteur Gaertner zei onlangs tegen me dat hij zich gedurende zijn totale diensttijd niet kon herinneren aan een tasjesroof of een overval door immigrantenjongeren op een vrouw met een hoofddoek gewerkt te hebben. 

Het vijandbeeld zijn de gehate Duitsers, zij zijn het doel van hun agressie en zij hebben niets tegenover de flashmob te plaatsen: via sms verschijnen er binnen enkele minuten veel mensen, die onmiddellijk een dreigende houding aannemen. Duitsers gelden als gemakkelijke slachtoffers. 

Hiermee kan iedereen in het dagelijks leven in aanraking komen. Het kan u overkomen, dat u bij een simpele botsing voor een onaangename verrassing komt te staan. Namelijk wanneer de tegenpartij qua uiterlijk duidelijk herkenbaar is als immigrant. 

In dit geval zullen u en de tegenpartij bliksemsnel omringd worden door meerdere “getuigen”, die alles precies gezien hebben. Niet diegene achter u is op u gebotst, maar u bent achteruit gereden en bent tegen hem op gebotst. 

In geval van twijfel is het zaak om de etnische broer of zuster te helpen. Wat waar is of niet, is bij “ongelovigen” niet belangrijk. Dat zijn van die kleine ervaringen, die de mensen hier intussen zo “vrolijk” maken. 

Wij voeden onze kinderen op tot geweldloosheid. Wij keuren geweld af en brengen dat onze kinderen bij. Anderen brengen hun jongens bij om sterk, dapper en strijdlustig te zijn. De uitgangspositie is gewoon ongelijk. 

De Bild-publicaties:


_____

Lux et Libertas solidair met 'Gedankenverbrecher' Robert de Jonge

.
Robert de Jonge

Volgens volwassen democraten ligt de grens van de vrijheid van meningsuiting bij het oproepen tot geweld. De Nederlandse overheid denkt daar echter anders over. Snel gekrenkte zieltjes moeten volgens de paternalistische overheid worden ontzien. Met name als het mensen met bovengemiddeld veel pigment in hun huid betreft (voor Nederlandse begrippen), al dan niet islamitisch gehandicapt. In navolging van de Gestapo en de Stasi vervolgt het Openbaar Ministerie dan ook veelvuldig opiniedelicten. De islam-kritische oud-cartoonist Gregorius Nekschot is een van de slachtoffers van deze staatsterreur.

Joost Niemöller bracht recent het nieuws dat er opnieuw een islamcriticus wordt vervolgd. Het betreft Robert de Jonge, die in een VPRO-programma kritische uitspraken over de islam en haar aanhangers deed. De Nederlandse Gedankenpolizei was op zijn uitspraken geattendeerd door een Marokkaanse cry baby, met een pathologisch dunne huid (een bekend symptoom van de islamitische hersenziekte). Iedereen die de vrijheid van meningsuiting een warm hart toedraagt, moet zich solidair verklaren met Robert de Jonge!

Hat tip: E. Eliveld

_____

woensdag 14 november 2012

Parijs: patriotten demonstreren tegen de islamisering van Frankrijk

.
Hieronder vindt u een reportage van Dale Hurd (CBN). 


Zie ook: 

_____

NOS'er Wouter Zwart negeert verband tussen Petraeus-schandaal en Benghazi

.
Het Petraeus-schandaal breidt zich uit, zo bericht NOS-verslaggever Wouter Zwart:


Het is opvallend dat Wouter Zwart doet alsof het Petraeus-schandaal slechts een seksschandaal is. Zwart zet daarmee een traditie voort van zijn voorganger Eelco Bosch van Rosenthal, die ook graag essentiële informatie verzweeg als het niet binnen zijn (linkse) agenda paste. Het seksschandaal is namelijk maar een bijzaak. Ten eerste is het opvallend dat CIA-directeur David Petraeus vlak na de herverkiezing van president Barack Obama aftrad. Ten tweede is het opvallend dat zijn aftreden enkele dagen voor een belangrijk verhoor voor het Amerikaanse Congres plaatsvond. Aanstaande donderdag moest Petraeus namelijk onder ede getuigen over de aanslag op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, waarbij vier Amerikanen omkwamen. Hij had daarover al eerder getuigd, maar destijds niet onder ede. Bovendien leidde dat verhoor tot irritatie bij Congresleden. Petraeus beweerde namelijk dat de aanslag in Benghazi een uit de hand gelopen betoging tegen de anti-islam-film Innocence of Muslims was. Daarmee sloot hij weliswaar aan bij het officiële verhaal dat door het Witte Huis werd verspreid, maar in werkelijkheid was er geeneens een betoging tegen de film geweest. Onderzoeksjournalisten ontdekten dat het Witte Huis loog en vanaf het begin wist dat het om een geplande terroristische aanslag ging (die niet toevallig op 11 september van dit jaar werd gepleegd, elf jaar na de aanslagen op het World Trade Center en het Pentagon).

NOS-verslaggever Wouter Zwart is overigens niet de enige die deze essentiële informatie verzwijgt. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het zogenaamd "rechtse" GeenStijl, al zijn sommige reaguurders wel bij de les. Gelukkig kan men in het internet-tijdperk Amerikaanse media volgen, waarin deze informatie eerder ter sprake komt. In de onderstaande video bespreekt Larry Kudlow het Petraeus-schandaal met John Batchelor. Laatstgenoemde stelt dat er een verband bestaat tussen het aftreden van Petraeus en de aanslag op het Amerikaanse consulaat in Benghazi. Volgens Batchelor was de buitenechtelijke affaire van Petreaus allang bekend bij de top van de Amerikaanse regering (de minister van Justitie wist het in ieder geval afgelopen zomer). Vervolgens gebruikte het Witte Huis deze informatie om Petreaus onder druk te zetten. Hoewel ik geen fan van complottheorieën ben, is deze theorie aannemelijk. President Obama en een deel van zijn naaste medewerkers komen immers voort uit het politieke milieu van Chicago. Die stad is berucht voor haar vuile politieke spelletjes.


In de onderstaande video sluit Glenn Beck aan op de theorie van John Batchelor. Hoewel men Beck niet altijd even serieus moet nemen, zou zijn commentaar in dit geval wel eens spot on kunnen zijn. Het zou een schandaal betekenen dat niet onderdoet voor het Watergate-schandaal.


Zie ook:
The web of deceit about Benghazi begins to fray, Wesley Pruden, WashingtonTimes.com, 13 november 2012
Sex, Lies and Gmail, William McGurn, WSJ.com, 12 november 2012

_____

dinsdag 13 november 2012

Amerika: 'islamofobische haatmisdaad' in werkelijkheid 'eerwraak'

.
In maart van dit jaar werd de Irakese moslima Shaima Alawadi vermoord in de Californische plaats El Cajon (San Diego County). Volgens haar man Kassim Al Himidi en hun dochter Fatima betrof het een hate crime. Naast het slachtoffer zou Fatima een briefje met de tekst "Ga terug naar jouw land, jij terrorist" hebben gevonden. De islamitische lobbygroep Council on American-Islamic Relations (CAIR) — een mantelorganisatie van de Moslimbroederschap in de Verenigde Staten — sloeg meteen op de grote trom. Volgens CAIR was de moord exemplarisch voor de "islamofobie" die in de VS zou heersen. De nuttige idioten van de gevestigde media sprongen op de zaak, inclusief Nederlandstalige media (zoals de Vlaamse krant De Morgen en de NOS). Via internet ontstond zelfs een wereldwijde hype: One Million Hijabs for Shaima Alawadi. Vrouwen plaatsten foto's van zich zelf op internet, waarop zij met een hoofddoek waren te zien.

Het briefje met de tekst "Ga terug naar jouw land, jij terrorist" had destijds argwaan moeten opwekken. In de VS beweren moslims vaak dat Amerikanen alle moslims als terroristen zien. Men zal echter zelden of nooit een Amerikaan dat horen beweren. Het lag dan ook voor de hand dat het briefje door een moslim was geschreven. Dat lijkt nu — een half jaar later — inderdaad het geval te zijn. Kassim Al Himidi, de echtgenoot van het slachtoffer, is door de politie gearresteerd. Hij wordt verdacht van de moord op zijn vrouw, die hem wilde verlaten. Dat laatste krenkt de gemiddelde muzelman, die zich dan in zijn "eer" aangetast zal voelen. Een geval van "eerwraak" ligt dan ook voor de hand. De islamitische lobbygroep CAIR wil daar echter niets van weten. Als Kassim Al Himidi al de moordenaar is, dan is er volgens CAIR sprake van "huiselijk geweld", dat volgens de organisatie niets met de islam heeft te maken. Via Vlad Tepes:


De Facebook-pagina One Million Hijabs for Shaima Alawadi is overigens in alle stilte, zonder voorafgaande rectificatie, verwijderd. Vrouwen die mee deden aan de hoofddoek-actie moeten zich uiteraard schamen. Zo hadden zij kunnen weten dat het bij Shaima Alawadi gevonden briefje dubieus was. Vereist is dan wel kennis over het islam-dossier, wat naïeve multiculti-mutsen echter ontberen.

Zie ook:

_____

zaterdag 10 november 2012

Afgetreden CIA-directeur moest binnenkort getuigen over Benghazi-schandaal

.
CIA-directeur David Petraeus heeft zijn ontslag ingediend. Officieel vanwege een buitenechtelijke affaire, maar de timing van zijn ontslag doet twijfels rijzen of dat het hele verhaal is. Over enkele dagen moest Petraeus namelijk onder ede voor het Congres getuigen over het Benghazi-schandaal. Dat hoeft hij nu niet meer te doen. Vandaar dat deskundige Ralph Peters zo zijn twijfels heeft over de timing van het ontslag. Via The Gateway Pundit


_____

vrijdag 9 november 2012

Pakistan: Australische schapen ritueel doodgemarteld

.
Australië exporteert veel levende dieren naar islamitische landen, waar zij ritueel worden geslacht. Recent dook een video uit Pakistan op, waarin Australische schapen gruwelijk worden doodgemarteld:


Op de website van het Australische TV-programma Four Corners kunt u een documentaire over het massale dierenleed van Australisch export-vee bekijken.

Zie ook:
Ritueel slachten is gruwelijk, Lux et Libertas, 28 december 2009

_____

Zeer dubieuze gevangenisstraf voor filmmaker Mark Basseley Youssef

.
Mark Basseley Youssef, de maker van de anti-islam-film Innocence of Muslims, is gisteren tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld. Officieel vanwege het overtreden van de voorwaarden van zijn proeftijd (hij had eerder vast gezeten vanwege bankfraude). Zijn veroordeling is echter zeer dubieus, zowel juridisch als politiek gezien. Mark Basseley Youssef werd door de Amerikaanse regering immers als zondebok bestempeld voor de aanslag op het Amerikaanse consulaat in de Libische stad Benghazi. Bij die aanslag verloren vier Amerikanen het leven, waarvan de stoffelijke resten enkele dagen later naar de Verenigde Staten werden overgevlogen. Bij aankomst van de lichamen deed Hillary Clinton, minister van Buitenlandse Zaken, een opmerkelijke uitspraak in bijzijn van de vader van een van de slachtoffers: "Wij gaan deze persoon laten arresteren en vervolgen." Die uitspraak ging niet over een van de aanslagplegers, maar over Mark Basseley Youssef. Alsof de maker van de anti-islam-film verantwoordelijk is voor de de dood van de vier Amerikanen, die in werkelijkheid door islamitische terroristen werden vermoord (niet door woedende demonstranten, zoals de Obama-regering in eerste instantie beweerde). Clinton wist toen overigens al dat de aanslag in Benghazi niets met de film te maken had, maar desondanks probeerde verschillende Amerikaanse regeringsfunctionarissen de schuld in de schoenen van de filmmaker te schuiven. Obama zelf ging zelfs zo ver de film uitdrukkelijk te veroordelen tijdens een zitting van de Algemene Vergadering van de VN.

In de onderstaande video roept Greg Gutfeld (Fox News) Obama op Mark Basseley Youssef gratie te verlenen. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de Egyptisch-Amerikaanse filmmaker een politieke gevangene is, die op basis van strafrechtelijke trivialiteiten is veroordeeld. De pas herkozen "leider van de Vrije Wereld" zal waarschijnlijk echter geen gehoor geven aan Gutfelds oproep. Obama is immers zeer close met Amerikaanse islamisten en wil bovendien moslims in het buitenland appeasen


Zie ook:

_____

donderdag 8 november 2012

België: moslims beschimpen en bedreigen homo's

.
Voor het Vlaamse TV-programma Volt liepen Sven Pichal en Michiel Vanackere als homokoppel door Brussel en Antwerpen. In de onderstaande reportage kunt u zien dat zij vooral door moslims werden uitgescholden en bedreigd. 


Zie ook: 

_____

Plan voor mega-moskee in 'Londonistan'

.
De islamitische organisatie Tablighi Jamaat wil een mega-moskee bouwen in Londen. Hieronder vindt u een reportage van Russia Today, die ik op Islam versus Europe vond. 


Zie ook:

_____

dinsdag 6 november 2012

Prognose: een 'landslide' voor de Republikein Mitt Romney

Veel journalisten, waaronder die van de NOS (Nederlandse Obama Supporters), beweren dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen een nek-aan-nek-race zijn. Zij doen dat op basis van peilingen, zonder echter verder te kijken dan hun neus lang is. Schijnbaar kijken de journalisten alleen naar de koppen en samenvattingen van de peilingen. Wie naar de details kijkt — en geen last heeft van Obamamanie — beseft dat de steekproeven van de peilingen niet representatief zijn voor de presidentsverkiezingen van dit jaar. In de steekproeven bevinden zich namelijk meer Democraten dan Republikeinen (op basis van de opkomst van de presidentsverkiezingen van 2008, toen Bush de boeman was en Obama als een soort messias gold). Rekening houdend met de onrepresentatieve steekproeven, voorspel ik een zogeheten landslide (een ruime overwinning) voor Mitt Romney. Een dergelijk resultaat zal overigens teleurgestelde gezichten opleveren bij de Nederlandse verslaggevers en "Amerika-deskundigen", waarop ik mij alvast verheug. 

Zie ook: 
When poll’s unspun, it looks like Romney’s won, Ezra Levant, EzraLevant.com, 4 november 2012

Update 7 november 2012: 
Shit happens. Niet Romney, maar Obama heeft een overwinning behaald. De steekproeven van de peilers waren wel degelijk representatief. Ondanks de economische malaise — waarvoor George W. Bush nog altijd de schuld krijgt — en het Benghazi-schandaal, zijn Democraten massaal gaan stemmen (demografische veranderingen in de VS spelen een rol). Blijkbaar is de populariteit van de persoon Obama belangrijker zijn miserabele track record. "Kiezers zagen weer de Obama op wie ze verliefd werden", aldus Eelco Bosch van Rosenthal van de Nederlandse Obama Supporters (NOS). Nog vier jaar Obama als president is overigens slecht voor de vrijheid van meningsuiting inzake de islam, zowel in de VS als daarbuiten. Bovendien is Obamas herverkiezing dramatisch voor Israël, een land dat — zeker na de zogenaamde "Arabische Lente" — de steun van de VS kan gebruiken.

_____

maandag 5 november 2012

Damascus: Syrische rebellen willen kalifaat

.
Volgens de naïeve bierpomp-liberaal Hans van Baalen (VVD) moet het Westen deze mensen helpen:



Useful idiots als Van Baalen stoten zich steeds weer aan dezelfde steen. Zij hebben niets geleerd van het fiasco in Libië.

Zie ook:
Dossier Syrië
Dossier Midden-Oosten en Noord-Afrika

_____

zondag 4 november 2012

'Empty chairs'

Een cartoon van Gary Varvel.


Een citaat uit een blogpost van John O'Sullivan:

Benghazi entered the public mind — and influenced its opinion on wider foreign policy issues — through the informal media. As commentators have been pointing out for almost a decade, the establishment media have lost their role as gatekeepers. They alone no longer determine what is a news story and what is not. Or a scandal. Or a legitimate political issue. Etc., etc., etc. News and information now get to people through talk radio, the Internet, social media, opinion journals, the blogosphere, and foreign newspapers (that are either more enterprising or less ideologically conformist) on the web. As a mainstream-news organization that has standards at least as high as its establishment rivals but that is a traitor to its liberal class, Fox News plays a crucial role in this new information system by using its resources to gather information and break stories in a way its informal allies cannot usually do. It is this informal news network that has broken new ground about the Benghazi story “under the radar” (i.e., under the nose of its formal rivals.) 

Zie ook: 

_____

vrijdag 2 november 2012

Atheïstische pianist Fazil Say trapt op ultra-lange moslimtenen

Hieronder vindt u een citaat uit een commentaar van René van Rijckevorsel (Elsevier, 27 oktober 2012). Ik heb er enkele relevante links aan toegevoegd.

De gebedsoproep van de muezzin duurde slechts 22 seconden. De beroemde pianist Fazil Say twitterde daarop als grap: 'Waarom zo'n haast? Heb je een minnares die op je wacht of staat er raki op tafel?'

Say hangt nu een gevangenisstraf van achttien maanden boven het hoofd. Met zijn 'beledigende' tweet zou hij de publiekelijke orde aan het wankelen hebben gebracht. Raki is een traditionele alcoholische drank. En voor moslims is alcohol verboden. 'Als ik word veroordeeld, is mijn carrière voorbij,' zegt de vermaarde concertpianist.

Waar dit gebeurt? In Turkije. Jazeker, die 'gematigd' islamitische democratie die de landen van de 'Arabische lente' tot voorbeeld zouden moeten nemen. Turkije, NAVO-partner van het vrije Westen en nog altijd officieel kandidaat-lid van de Europese Unie. Maar vrijheid van meningsuiting is er steeds verder te zoeken. In Turkije zitten 76 journalisten in de gevangenis, de meeste van de wereld. Driekwart is nog in afwachting van een proces.

Zie ook: 
Why Turkey Will Never Join the EU, Andrew McCarthy, National Review Online, 29 september 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Turkey PM Pushes International Blasphemy Laws, Andrew Harrod, FrontPage Magazine, 19 september 2012
'Turkije, van militaire staat naar politiestaat', Betsy Udink, Volkskrant.nl, 21 januari 2012
EU pumpt Hunderte Millionen in wohlhabende Türkei, Stefanie Bolzen, Welt Online, 19 april 2011
(een Nederlandse vertaling is op Artikel 7 gepubliceerd)

_____

Amerikaanse media pakken niet door inzake Benghazi-schandaal

.
Een cartoon van Michael Ramirez.

Op 11 september van dit jaar vond een terroristische aanslag plaats op het Amerikaanse consulaat in Benghazi (Libië). Daarbij kwamen vier Amerikanen om het leven, waaronder ambassadeur Chris Stevens. In de weken voor de aanslag had de diplomatieke vertegenwoordiging in Libië meerdere keren om meer beveiliging gevraagd, maar die verzoeken werden steeds afgewezen. Ook tijdens de — uren durende — aanval, vroeg ambassadeur Stevens om hulp, maar het Witte Huis gaf nul op het rekest. Bovendien vroegen aanwezige CIA-agenten om militaire hulp, maar ook hun verzoeken werden afgewezen

Het Witte Huis wist binnen twee uur dat het een geplande terroristische aanval was, maar beweerde twee weken lang dat het om een — uit de hand gelopen — protest tegen de anti-islam-film Innocence of Muslims ging (terwijl er geeneens een protest had plaatsgevonden). President Barack Obama veroordeelde de film zelfs uitdrukkelijk tijdens een zitting van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Dat is zeer opmerkelijk voor een staatshoofd van een land waar de vrijheid van meningsuiting grondwettelijk wordt beschermd

Toen de stoffelijke resten van de vier slachtoffers in de Verenigde Staten aankwamen, waren Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton daarbij aanwezig. Laatstgenoemde maakte een bizarre opmerking, toen zij met de vader van een van de slachtoffers sprak. "Wij gaan deze persoon laten arresteren en vervolgen", zei Clinton over Nakoula Basseley Nakoula, de maker van Innocence of Muslims. Alsof niet islamitische terroristen, maar de filmmaker de aanslag op het consulaat had gepleegd! Bovendien wist Clinton toen al dat er geen verband was tussen de anti-islam-film en de aanslag in Benghazi. 

Begin oktober begonnen de gevestigde media — die ook in de Verenigde Staten links zijn — kritisch te berichten over het Benghazi-schandaal. Die kritische berichtgeving is echter grotendeels weggeëbd, nu de presidentsverkiezingen voor de deur staan. Als Obama desondanks een kritische vraag krijgt gesteld (door een journalist van een lokale zender), weigert hij twee maal die vraag te beantwoorden. Hij wil het Benghazi-schandaal namelijk over de verkiezingen tillen, als ook de dubieuze hechtenis van Nakoula Basseley Nakoula aan bod komt. 

Ook in Nederland komt het Benghazi-schandaal nauwelijks aan bod, terwijl het steeds meer op een tweede Watergate gaat lijken. De meeste journalisten in ons land zijn echter links en lopen nog steeds weg met Obama. Ook het "politiek-incorrecte" GeenStijl gaat mee in de kritiekloze Obama-verering. Pas vandaag besteedt GeenStijl voor het eerst serieus aandacht aan Benghazi-gate, omdat toevallig de Nederlandse journalist Harald Doornbos een scoop heeft. Die scoop deelt Doornbos overigens met Jenan Moussa, verslaggever van een TV-zender in Dubai. Hieronder vindt u haar TV-reportage, die door MEMRI in het Engels werd vertaald. 


Zie ook: