dinsdag 11 december 2012

Syrische rebellen laten jongetje officieren van Assad-regime onthoofden

.
"Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek", adviseert het fictief personage Allah in soera 47:4 van de koran. De afgelopen 1400 jaar bewezen moslims dat deze koranvers geen dode letter is. Zo liet islamitische "profeet" Mohammed honderden joodse mannen van de Banu Qurayza-stam onthoofden (hun vrouwen en kinderen werden tot slaaf gemaakt). In de recente geschiedenis werd onder meer de joodse journalist Daniel Pearl onthoofd in Pakistan en hetzelfde lot trof drie christelijke meisjes op weg naar school in Indonesië.

In de onderstaande video worden officieren van het Syrische leger onthoofd door Syrische rebellen. De slachtoffers zijn alawieten, die door de soennitische rebellen niet als echte moslims worden beschouwd. "Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek", geldt volgens vrome soennieten dus ook in dit geval. Een jongetje mag overigens mee doen met het onthoofden, terwijl om hem heen "Allahu akbar" wordt geschreeuwd. Via Politically Incorrect


Het valt te verwachten dat dit soort praktijken op termijn ook in Europa zullen plaatsvinden. Dat gebeurde in de jaren negentig al in Bosnië, waar met name buitenlandse jihadisten als beesten tekeer gingen. In 2004 werd ook in ons land een poging gedaan. De vrome moslim Mohammed Bouyeri probeerde toen Theo van Gogh te onthoofden, maar de Marokkaan kwam met zijn mes niet door de ruggengraat van de islamcriticus.

Zie ook:
GRAPHIC VID. Syrisch jochie hakt hoofd af, GeenStijl, 11 december 2012
Norwegischer Imam will Ungläubige enthaupten, Politically Incorrect, 22 december 2012
(een Nederlandse vertaling vindt u op de website van E.J. Bron)
Fanatic 'hoped to spread fear with beheading', Duncan Gardham, Telegraph.co.uk, 29 januari 2008
Onthoofden is een islamitische traditie, Lux et Libertas, 22 april 2007

_____