vrijdag 4 mei 2012

Pim Fortuyn: interview en demonisering

.
Op 28 januari 2002 gaf Pim Fortuyn het onderstaande interview aan IJsbrand van Veelen, een politiek-correcte oogkleppendrager van de VPRO (die tegenwoordig overigens Geert Wilders haat, zo blijkt uit de linkse agitprop die hij op Twitter verspreidt). Ondanks dat de interviewer een onverbeterlijke linkse propagandist is, wordt het interview gered door Fortuyns antwoorden. De onderstaande video start vanaf het begin van het meest interessante gedeelte, als het onder meer over de Westerse kernwaarden (zoals de scheiding van kerk en staat) gaat. 

 

Uit de bovenstaande video blijkt nogmaals dat Pim Fortuyn geen "nazi" of "racist" was, zoals met name de Linkse Kerk destijds beweerde. Het was een intelligente en redelijke man, maar desondanks werd hij het doelwit van een kwaadaardige lastercampagne. Volgens Marcel van Dam, een van de opperpriesters van de Linkse Kerk, was Fortuyn zelfs "een buitengewoon minderwaardig mens". Kijk maar eens naar de onderstaande video-collage:



Postuum kreeg Pim Fortuyn overigens absolutie voor de "zonden" die hij in de ogen van de Linkse Kerk zou hebben begaan. Tegenwoordig spreken sommige linkse lieden zelfs vol bewondering over hem, met name als men tegelijkertijd Geert Wilders verkettert. Een karikatuur van Fortuyn wordt dan ingezet om Wilders te bestrijden. Fortuyn zou bijvoorbeeld voor een generaal pardon zijn geweest, wat te berde wordt gebracht als alweer eens duizenden illegalen aan een Nederlands paspoort moeten worden geholpen. Dat Fortuyn tevens voor een quotum inzake asielzoekers was, wordt daarbij stelselmatig verzwegen. Tevens wilde Fortuyn het VN-Vluchtelingenverdrag opzeggen, maar ook dat zult u zelden horen of lezen.

_____