zondag 31 juli 2011

Jaffe Vink over de Zuur-Linkse propaganda-krant Trouw

.
Jarenlang was de filosoof Jaffe Vink redacteur van de Trouw-rubriek Letter & Geest, waarin met name na 2001 regelmatig islam-kritische artikelen werden gepubliceerd. In 2006 wilde de hoofdredactie van Trouw dat Vink daaraan een einde maakte, maar hij weigerde en nam ontslag. Tegenwoordig wordt de rubriek Letter & Geest — net zoals de rest van de zogenaamd "christelijke" krant — gedomineerd door islam-apologetische artikelen (waarin — bij gebrek aan argumenten — islamkritiek vaak met nazisme, racisme en vreemdelingenhaat wordt geassocieerd).

Hieronder vindt u een citaat uit een interview met Jaffe Vink (HP/De Tijd, 7 juli 2006):

Er is geen open debat op de krant. Ik heb debatten gevoerd van Groningen tot Maastricht, maar op de krant zelf was dat niet mogelijk. Kwesties rond immigratie en integratie zullen de Nederlandse samenleving de komende twintig, dertig jaar blijven domineren. Als krant moet je waken voor een overdosis aan informatie op die terreinen, dat begrijp ik wel. Daarbij komt dat de kritiek altijd maar van één kant komt. Van het zogenaamde linkse front hebben we lange tijd niets vernomen over immigratie, islam, criminaliteit, oorlog en dergelijke zaken. Het is de onuitstaanbare leegte van links, zoals Jos de Beus dat eens treffend noemde.
Communist Willem Schoonen (Trouw) wil Rutte I kapotmaken, Rob Goossens, De Dagelijkse Standaard, 20 augustus 2010

_____

vrijdag 29 juli 2011

Jihadisten opgepakt in Engeland en de Verenigde Staten

.
Terwijl Nederlandse journalisten u willen laten geloven dat de Noorse massamoordenaar Anders Breivik deel uitmaakt van een groot "extreem-rechts" probleem, zijn er in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten ondertussen radicale islamieten opgepakt die jihadistische aanslagen wilden plegen.

Hieronder vindt u twee video's over de Amerikaanse moslim Naser Abdo, een militair die opnieuw een aanslag op Fort Hood wilde plegen (die legerbasis was in 2009 al eens het doelwit van een jihadistische aanslag door een islamitische militair).





De terroristische aanslag door een anti-islamist in Noorwegen was slechts een losstaand incident, islamitisch terrorisme is daarentegen een structureel probleem. Wake up, and smell the jihad!, is mijn boodschap aan de linkse kneusjes van het Nederlandse journaille, die de afgelopen dagen massaal karaktermoord op Geert Wilders en andere islamcritici hebben gepleegd.


_____

donderdag 28 juli 2011

'Manifest 2083' van Anders Breivik is grotendeels plagiaat

.
Volgens de intellectueel gehandicapte kneusjes van de linkse mainstream media, zou Anders Breivik een uitgebreid manifest hebben geschreven. Dat is echter niet waar. Hieronder vindt u een vrij vertaald citaat van iemand die het "manifest 2083" zorgvuldiger heeft bestudeerd:
Het meer dan 1500 pagina's omvattende "manifest" dat zogenaamd door de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik werd geschreven, leidde de afgelopen dagen in linkse kringen (inclusief de media) tot zogeheten circle jerks. Daarnaast waren Linksmensen de afgelopen dagen druk bezig het "manifest" te doorzoeken op namen die op hun vijandenlijst staan. Het "manifest" blijkt echter knip- en plakwerk te zijn, in plaats van een product van een uitgebreide studie door de massamoordenaar, zoals door de media (The New York Times, The Washington Post, CNN, enz.) en de moordenaar zelf (eerste pagina's van zijn "manifest") wordt beweerd.
Sterker nog, als de journalisten van de linkse mainstream media het "manifest" daadwerkelijk hadden gelezen (in plaats van het zoeken naar namen die op hun vijandenlijst staan), dan zouden zij hebben ontdekt dat het "manifest" grotendeels is geplagieerd. Alleen het dagboek-gedeelte lijkt daadwerkelijk door Breivik zelf te zijn geschreven.
Dit toont nog maar eens de onkunde van veel journalisten in binnen- en buitenland aan (bijvoorbeeld van de domme Nieuwsuur-gans Mariëlle Tweebeeke, die met haar redactie iedere kans aangrijpt om karaktermoord op Geert Wilders te plegen).

Is er iets structureel mis met journalistieke opleidingen, waardoor intellectueel gehancidapte kneusjes worden gecreëerd? Of zouden intellectueel gehandicapte kneusjes eerder voor een journalistieke opleiding kiezen?

_____

woensdag 27 juli 2011

Pat Condell over de aanslagen in Noorwegen door Anders Breivik

.
De nieuwste video van Pat Condell:



_____

Is terrorisme in Israël minder erg dan in Noorwegen?

.
Men zou denken dat de Noorse regering iedere vorm van terrorisme veroordeelt, zeker na de bloedige aanslagen die Anders Breivik pleegde. Dat is echter niet het geval. Via Gateway Pundit ontdekte ik dat de Noorse ambassadeur in Israël nog steeds van mening is dat de Palestijnse terreurorganisatie Hamas een legitieme gesprekspartner is. Bovendien maakt hij de "Israëlische bezetting" verantwoordelijk voor Palestijnse terreuraanslagen.

Wat zou de jongerenorganisatie van de Noorse Arbeiderspartij hiervan vinden, als belangrijkste slachtoffer van de terroristische aanslagen in Noorwegen? Voor de bloedbaden in Oslo en op het eiland Utoya had die jongerenorganisatie in ieder geval een vergelijkbaar standpunt, zo blijkt uit de onderstaande foto.




















De Noorse minister van Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Store bezocht de dag voor de aanslagen het jongerenkamp van zijn Arbeiderspartij op het eiland Utoya. Hij werd ontvangen door Eskil Pedersen, de leider van de sociaal-democratische jongeren. Store hield een speech, waarin hij onder meer zei dat de zeer effectieve anti-terreur-muur in Israël moet worden afgebroken.

_____

Anders Behring Breivik en de enthousiaste linkse media

.
In de onderstaande video bespreekt Ezra Levant de Noorse massamoordenaar Anders Behring Breivik en diens manifest "2083". Tevens bespreekt hij de enthousiaste reacties van de linkse journalistiek op de twee aanslagen in Noorwegen (Breiviks aanslagen zijn de verwerkelijking van een natte droom van de Linkse Kerk, zowel in Nederland als daarbuiten). 



_____

Anders Breivik bewondert Barack Obama

.
Een citaat van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik:


Ik ben het helemaal eens dat Obama een briljante retoricus en communicator is, één van de beste die wij de laatste 30 jaar hebben gezien.

Anders Breivik deelt die mening met een groot deel van de Nederlandse journalisten (die schijnbaar niet beseffen dat Barack Obama slechts een begaafde autocue/teleprompter-lezer is). Niemand die het echter in zijn hoofd haalt Obama voor Breiviks misdaden verantwoordelijk te houden. En terecht uiteraard, maar er wordt de laatste dagen echter wel massaal karaktermoord gepleegd op vreedzame islamcritici als Geert Wilders en Robert Spencer.

_____

dinsdag 26 juli 2011

Jan Dirk Snel is een antidemocraat en een necrofiel

.
Door middel van een baggerstukje in Trouw toont Jan Dirk Snel aan dat hij een antidemocraat in hart en nieren is:

Wie de waarheid verdraait, dient niet serieus genomen te worden als een van de vele stemmen in het maatschappelijke debat. Die hoort streng aangepakt te worden. Die mag gevraagd worden te stoppen met het misleiden van mensen. Dat geldt voor de Nederlandse populisten die het nieuwrechtse gedachtegoed uitdragen. Het speelkwartier is voorbij. Het is tijd voor de waarheid.

Wie de "waarheid" van Jan Dirk Snel en consorten "verdraait", hoort volgens de extreem-linkse antidemocraat dus "streng aangepakt te worden". Wat zou de historicus hiermee bedoelen? Wil hij islamcritici, net zoals Sovjet-dissidenten, in psychiatrische instellingen opsluiten? Wil hij hen soms naar werkkampen in Siberië sturen, waar zij van de ontberingen moeten creperen?

Jan Dirk Snel is overigens niet alleen een antidemocraat, maar ook een necrofiel. Hij komt klaar op de lijken van de slachtoffers van Anders Breivik. "Eindelijk een terrorist die niet uit de moslimhoek of het extreem-linkse milieu komt!", zal hij in extase denken. Wat een ongelofelijk triest figuur is die Snel toch.

Het is typisch dat Snels hersenspinsels in Trouw worden gepubliceerd. De "waarheid" van Jan Dirk Snel komt grotendeels overeen met die van Willem Schoonen, de hoofdredacteur van dat Zuur-Linkse propagandablad. Schoonen is namelijk, net als Snel, een islam-apologeet met een extreem-linkse achtergrond. Hij werkte niet voor niets voor De Waarheid, het partijblad van de Communistische Partij van Nederland (CPN).

Zie ook:
Jan Dirk Snel herknutselt de historie, Het Nieuwe Journaal, 28 september 2010
Joop-scribent Jan Dirk Snels anti-PVV-betoog faalt, De Dagelijkse Standaard, 1 augustus 2010

_____

Opnieuw een reactie van Geert Wilders op de misdaden van Anders Behring Breivik

.
Vlak nadat Anders Behring Breivik tientallen Noren vermoordde, reageerde Geert Wilders in een tweet:
Vreselijke aanslag in Oslo, zoveel onschuldige slachtoffers van gewelddadige, zieke geest. PVV rouwt mee met nabestaanden en Noorse volk.
Ondanks dat Wilders nooit tot geweld tegen politieke tegenstanders heeft opgeroepen, laten de journalisten van de mainstream media echter geen kans onbenut om Wilders met de Noorse massamoordenaar te associëren. Het (overwegend linkse) journaille haalt namelijk alles uit de kast om over de lijken van de Noorse slachtoffers een karaktermoord op Wilders te plegen. Vandaar dat Wilders vandaag op PVV.nl zich nogmaals distantieert van Breivik:
De brute moord enkele dagen geleden op tientallen onschuldige Noorse burgers heeft de PVV diep geschokt. Wij rouwen en zijn solidair met de Noorse bevolking die een enorme klap te verwerken heeft gekregen.
Het manifest van de dader maakt duidelijk dat het hier gaat om een waanzinnige. Hij wil samenwerken met Al Qaida (waar hij grote bewondering voor koestert), hunkert naar het opblazen van steden, droomt van ridders die zichzelf op chirurgische wijze mutileren en wil zijn held Karadzic ontmoeten.
Ook verwijst Breivik naar Nederland. Dat de strijd tegen de islamisering door een psychopaat op gewelddadige wijze wordt misbruikt is walgelijk en een slag in het gezicht voor de wereldwijde anti-islambeweging. Het vervult me met walging dat de dader naar de PVV en mij verwijst in zijn manifest.
De PVV noch ik zijn verantwoordelijk voor een eenzame verknipte idioot die de vrijheidslievende anti-islamiseringsidealen op gewelddadige manier misbruikt, hoe graag sommigen dat ook zouden willen. Wij zijn democraten in hart en nieren. De Partij voor de Vrijheid heeft nooit en te nimmer opgeroepen tot geweld en zal dat ook nooit doen. Wij geloven in de kracht van de stembus en de wijsheid van de kiezer. Niet in bommen en pistolen.
Wij strijden op een democratische en geweldloze manier tegen de verdere islamisering van onze samenleving en zullen dat blijven doen. Het behoud van onze vrijheid en veiligheid is ons enige doel.
_____

zaterdag 23 juli 2011

Antisemitische bloedsprookjes op Egyptische TV

.
Ook na de "Arabische Lente" doet rabiate jodenhaat het nog steeds goed in het Midden-Oosten. Hieronder vindt u twee voorbeelden daarvan, die enkele dagen geleden op een Egyptische tv-zender werden uitgezonden.



Zie ook:

Egypt party leader: Holocaust is 'a lie', Ben Birnbaum, The Washington Times, 5 juli 2011

Barack Obama hopeloos naïef inzake de 'Arabische Lente', Lux et Libertas, 15 mei 2011

Martin Bosma over de 'Arabische Lente', Lux et Libertas, 1 april 2011

What if the Problem Really is the People?, Daniel Greenfield, Sultan Knish, 6 februari 2011
(een Nederlandse vertaling is op Antivenin gepubliceerd)

Antisemitische geschiedvervalsing op Egyptische TV-zender, Lux et Libertas, 12 januari 2011


_____

maandag 18 juli 2011

Mustafa Abdul Jalil en zijn eeltplek

.
Afgelopen woensdag werd bekend dat het ministerie van Buitenlandse Zaken de regeringsraad van de Libische rebellen als een legitieme gesprekspartner beschouwt. De leider van die "overgangsregering" is Mustafa Abdul Jalil. Historicus en journalist Gerbert van der Aa schreef eerder dit jaar het volgende over Jalil (Elsevier, 26 maart 2011):

Voorzitter van de overgangsregering is Mustafa Abdul Jalil (58), de voormalige minister van Justitie onder Khaddafi. Al snel na het begin van de opstand was hij het eerste kabinetslid dat opstapte. Jalil is afkomstig uit de stad Al Bayda in het oosten van Libië. Hij studeerde islamitisch recht en werkte jarenlang als rechter. Jalil is ideologisch nauw verwant met de onder Khaddafi verboden Moslimbroederschap. De eeltplek op zijn voorhoofd is illustratief. Deze zibiba, het resultaat van veelvuldig tijdens het bidden met het voorhoofd de grond raken, is voor orthodoxe moslims een bron van trots.

Zie ook:
'In Libië ontstaat een schimmig emiraat', Martin Janssen, Volkskrant.nl, 30 juni 2011
Libya: An Uncertain Future (pdf), CIRET-AVT & CF2R, mei 2011

_____

zondag 17 juli 2011

Is het strafrecht in Nederland humaan?

.
Een passage uit een artikel van Henry Sturman (HP/De Tijd, 17 januari 2003):

Femke Halsema schreef in 1995 in haar criminaliteitsrapport Ontspoord! (een uitgave van de Wiardi Beckman Stichting) dat het Nederlandse strafrecht humaan is door het lage percentage gedetineerden, de korte vrijheidsstraffen en de gunstige regimes in gevangenissen. Humaan tegenover wie? Tegenover alle slachtoffers van verkrachtingen, geweld, roof enzovoort die door een strenger strafklimaat voorkomen hadden kunnen worden? Of tegenover de daders? Het antwoord van Halsema: “Voordat nieuwe hardere maatregelen overwogen worden, moeten wij ons misschien de vraag stellen in welk land wij het liefst willen wonen als wij bestraft zouden worden. Als het antwoord dan nog steeds Nederland is, laten we dan niet schrikken of ons schamen, maar stiekem trots zijn.” Stiekem?
Zie ook:
Langere celstraffen verklaren daling criminaliteit, Ben Vollaard, Me Judice, 17 juli 2010
Verenigde Staten: 'Langer straffen helpt', Diederik van Hoogstraten, Elsevier.nl, 25 april 2007

_____

vrijdag 15 juli 2011

De financiële kosten en baten van niet-Westerse immigratie

.
Een passage uit een column van Syp Wynia (Elsevier, 16 april 2011):
Een kleine twee jaar geleden veroorzaakte het nog heel wat ophef, de vraag wat de niet-westerse immigratie Nederland kostte. De PVV wilde het weten, het kabinet had er geen zin in of vond de vraagstelling niet deugen. Ik rekende voor de lezers van Elsevier uit dat de immigratie uit zogeheten niet-westerse landen in de voorgaande veertig jaar voor de collectieve financiën een negatief saldo van meer dan 200 miljard euro had opgeleverd en in datzelfde jaar (2009) alleen al meer dan 12 miljard kostte.
Een van de instellingen die hoopten dat de immigratie juist geld had opgeleverd, was het multiculturele instituut Forum. Forum gaf de Amsterdamse econoom Peter Nijkamp een podium om uit te rekenen dat de bedoelde immigratie juist een batig saldo opleverde. Nooit meer iets gehoord, van dat onderzoek. Zal wel moeilijk zijn, zo te rommelen met statistieken en boekhoudingen dat verlies winst wordt.


Zie ook:
Strict Immigration Laws 'Save Denmark Billions', Anna Reimann, Spiegel Online, 29 april 2011
Gigantische kosten van massa-immigratie taboe voor politici en journalisten van het establishment, Lux et Libertas, 27 mei 2010
Hoe ook berekend, de immigratie is duur drama, Syp Wynia, Elsevier.nl, 9 april 2010
Immigratie kostte tweehonderd miljard euro, Elsevier.nl, 29 juli 2009

_____

donderdag 14 juli 2011

Islam in Canada: 'ongestelde meisjes zijn onrein'

.
In het Canada bidden moslimjongeren op openbare scholen, waarbij de meisjes van de jongens worden gescheiden. Meisjes die ongesteld zijn moeten zelfs helemaal achteraan zitten, want die zijn volgens de islam "onrein". In de onderstaande video bespreekt John Robson deze achterlijke praktijk met Kathryn Marshall.




_____

woensdag 13 juli 2011

Filip Dewinter is nog steeds een racist

.
De onderstaande blogpost is grotendeels gebaseeerd op een artikel dat op de oude website van Lux et Libertas werd gepubliceerd (28 oktober 2007).

Hieronder vindt u een video uit de beginperiode van de politieke carrière van Filip Dewinter. Destijds (1991) was hij een kopstuk van het Vlaams Blok, de partij waaruit later het Vlaams Belang zou voortkomen.



Veel Nederlanders zullen in de loop der jaren hebben gedacht dat Filip Dewinter steeds meer zijn oude racistische gedachtegoed achter zich liet (een mens kan zijn leven immers beteren). Hij viel slechts op met terechte kritiek op de "multiculturele samenleving" (kritiek die hij met een groot deel van de "gewone Vlamingen" deelt). Dat zorgde er voor dat er in Nederland enige sympathie voor hem ontstond, zeker toen hij in ons land slachtoffer werd van linkse terreur.

Toen Filip Dewinter in 2007 te gast was bij de televisieshow van Robert Jensen, liet hij echter zien dat hij nog steeds een bruin gedachtegoed heeft. Samen met Jensen besprak hij drie varianten van de vraag "Wat doe je als je dochter thuiskomt met.....?". Bij de eerste variant werd de vraag voltooid met "een lesbisch meisje". Bij de tweede variant werd de vraag voltooid met "een overtuigde fundamentalistische moslim". Bij de derde variant werd de vraag voltooid met "een neger". 

Dewinters antwoord op deze drie vragen luidde steeds: "Als dat het geval zou zijn, dan heb ik ze verkeerd opgevoed, maar het is haar keuze, niet de mijne." Hierop reageerde Jensen en zijn publiek natuurlijk geschokt, want dit antwoord op de derde variant van de vraag toont aan dat Dewinter nog steeds racistisch is (bovendien toont dit antwoord op de eerste variant van de vraag aan dat Dewinter homofoob is en misschien zelfs denkt dat seksuele geaardheid een kwestie van opvoeding is).

Vervolgens vraagt Jensen: "Wat is er mis met een neger?" Dan zegt Filip Dewinter ineens dat huidskleur geen rol speelt, maar wel culturele verschillen (waarbij hij het tevens heeft over "waarden en normen"). Dat lijkt in eerste instantie geen racistisch standpunt, maar hij veronderstelt dus wel dat iemand met een donkere huidskleur per definitie ook een andere cultuur heeft (en dus ook andere normen en waarden). Dat is natuurlijk een racistisch standpunt, want iemand met een donkere huidskleur kan best de (Vlaamse) cultuur van Dewinters dochter delen. Ayaan Hirsi Ali is bijvoorbeeld Nederlandser dan veel autochtone "weg-met-ons"-Nederlanders van de Linkse Kerk. Via de onderstaande video kunt u Dewinters uitspraken zelf beluisteren.



_____

De 'kwaliteitskrant' Trouw en de karaktermoord op Pim Fortuyn

.
Een citaat van Max Pam (Het Parool, 5 januari 2008):
Een oud-redacteur van het dagblad Trouw vertelde mij onlangs het volgende. Toen Pim Fortuyn in 2002 werd vermoord, moest er natuurlijk ook in Trouw een necrologie komen. Maar wat bleek? In geen enkel stuk dat in Trouw had gestaan, was een origineel citaat van Fortuyn te vinden.
Wel was in Trouw veel tégen Fortuyn geschreven, zoals door de sportredacteur Matty Verkamman, die polemisch had uitgehaald met: “Ik zie dat biljarthoofd van Fortuyn en bedenk dat ik met een lekkere trekstoot die haatkwab in zijn hersenen voorgoed onschadelijk zou willen maken. Jij vuile, kale nepprofessor, jij hebt de intelligentie van Adolf Hitler en de charme van Heinrich Himmler! Jij leeft van haat en daarom hoop ik dat je in die darkroom van je zo gauw mogelijk aids krijgt”.
Gedenkwaardige woorden, maar een citaat opgetekend uit Fortuyns eigen mond kwam je in Trouw niet tegen. Daarvoor moest een redacteur met veel omzichtigheid andere kranten raadplegen.

Zie ook:
Dossier journalistiek
Dossier Linkse Kerk

_____

Sharia-rechtspraak in Australië

.
Hieronder vindt u een recente reportage van het Australische programma Today Tonight over de toenemende invloed van islamitisch recht (sharia) op de Australische samenleving.



Zie ook:
We must not bow to a pushy minority, Miranda Devine, DailyTelegraph.com.au, 19 mei 2011
De islam in Australië, Lux et Libertas, 28 februari 2010

_____

dinsdag 12 juli 2011

Pluriformiteit in de Nederlandse journalistiek?

.
Een citaat van Michiel Klinkhamer (Het Vrije Volk, 21 januari 2010):


Communicatiewetenschapper Mark Deuze schrijft in zijn in 2002 verschenen proefschrift Journalists in the Netherlands dat 78% van de journalisten zichzelf links van het centrum positioneert en 1% rechts. Dat zijn verhoudingen die niet in een democratie, maar in een dictatuur thuishoren.

Michiel Klinkhamer kan het weten, want hij is mede-auteur van het boek Messianisme zonder mededogen (1998), met als onderwerp het totalitaire communisme en zijn aanhangers.

Zie ook:
Journalists in The Netherlands
Dossier journalistiek

_____

maandag 11 juli 2011

Esmaa Alariachi & Bernard Lewis

.
Een passage uit een column van Leon de Winter (Elsevier, 3 februari 2007):

Op zondagavond had ik op televisie een debat gevolgd tussen cabaretière Sara Kroos en Esmaa Alariachi, één van de drie moslimzusjes die het programma De Meiden van Halal maken. Esmaa is een vlotte jonge vrouw die leuk lacht en verrassend ad rem is, en samen met haar zusjes geldt ze als een voorbeeld van gelukte integratie. Dat is ze niet. Als ze gereformeerd zou zijn, zou ze uit de studio’s te Hilversum zijn verjaagd, maar ze draagt een hoofddoek ter grootte van een beddelaken, en dat schijnt haar in de ogen van de multiculti crowd hip en cool te maken.

Esmaa en haar zusjes zijn een voorbeeld van het gevaar dat [Bernard] Lewis ons voorhoudt. Als zij het op een dag voor het zeggen zouden krijgen in ons land – dit is altijd een perfecte lakmoesproef: vraag je af hoe mensen met specifieke denkbeelden onze samenleving zouden inrichten wanneer zij de politieke macht zouden verwerven – zullen homo’s, joden en alle andere andersdenkenden nooit de vrijheid van meningsuiting krijgen waarover de meisjes nu beschikken. Hun wereld is een gesloten wereld, bepaald door vroeg-middeleeuwse teksten die via een engel en een analfabete man door Allah aan de mensheid zijn geschonken, zo geloven zij. Zij zijn het voorbeeld van het verschrikkelijke dilemma dat Karl Popper in zijn meesterwerk The Open Society and Its Enemies aan de orde heeft gesteld: hoe bescherm je tolerantie tegen intolerantie?

De meiden Alariachi lijken me gezellige types, en ik kan me voorstellen dat je met ze kunt lachen, maar ze zijn ook intolerante typetjes die van onze tolerantie gebruik maken om net zo geinig intolerant te zijn als ze maar willen.

Zie ook:

Interculturele communicatie in Amsterdam: Jihad Alariachi legt burgers langs islamitische meetlat, Carel Brendel, CarelBrendel.nl, 29 augustus 2010

Muslims 'about to take over Europe', The Jerusalem Post, 29 januari 2007

_____

zaterdag 9 juli 2011

Kudoz voor prinses Kate!

.
Kent u het EO-programma Blauw Bloed van de monarchistische kontlikker Jeroen Snel? Het is een programma voor volwassenen mensen, die graag in prinsen- en prinsessensprookjes geloven. Volwassenen die in dat soort sprookjes geloven, zijn sneue mensen. Zij willen niet beseffen dat de leden van koningshuizen normale mensen van vlees en bloed zijn.

Waarom dan de toekenning van waardering aan de Britse prinses Kate in de titel van deze blogpost? Omdat Kate tijdens haar bezoek aan Canada een wens van het zesjarig meisje Diamond Marshall in vervulling liet gaan. Zij wilde Kate heel graag ontmoeten. Net zoals andere meisjes van haar leeftijd, is Diamond namelijk gek op prinsessensprookjes. Haar eigen leven is daarentegen geen sprookje, want zij lijdt aan kanker. Bovendien heeft zij vier jaar geleden haar moeder aan dezelfde ziekte verloren (al zal het kind zich dat waarschijnlijk niet kunnen herinneren). Prachtig dat Kate dit arme meisje een moment van geluk gaf. Kudoz voor Kate! Video:



_____

Documentaire over de Formule 1 in de jaren zestig en zeventig

.
Ruim een maand geleden besteedde GeenStijl aandacht aan een indrukwekkende BBC-documentaire over de Formule 1 in de jaren zestig en zeventig. Destijds werd er door de bazen van de Formule 1 nauwelijks aan veiligheid gedacht. Het gevolg was dat veel coureurs om het leven kwamen. Hieronder vindt u een video van de betreffende documentaire. Ik wil u waarschuwen dat de documentaire gruwelijke beelden bevat.




_____

dinsdag 5 juli 2011

Pat Condell over de politieke correctheid van de BBC en 'The Guardian'

.
Hieronder vindt u de nieuwste video van Pat Condell, met als onderwerp de politieke correctheid van de Britse publieke omroep BBC en de Britse krant The Guardian.




_____

vrijdag 1 juli 2011

VN geven Noord-Korea een belangrijke rol in wereldwijde ontwapening

.
Dinsdag werd Noord-Korea tot voorziter van de VN-Conferentie over Ontwapening benoemd. In de onderstaande video bespreekt Ezra Levant dit bizarre nieuws.



Zie ook:

Wat doet Libië in de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties?!, Lux et Libertas, 27 februari 2011

Verenigde Naties geven Saudi-Arabië zetel in vrouwenraad, Jeroen Langelaar, Elsevier.nl, 10 november 2010

UN poisons its human rights mission, Irwin Cotler, Australian.com.au, 4 oktober 2010
(een Nederlandse vertaling is op hoeiboei gepubliceerd)

De Verenigde Naties bestrijden de vrijheid, Afshin Ellian, Elsevier.nl, 20 april 2009

Mensenrechtenraad VN neemt resolutie tegen 'godslastering' aan, Lux et Libertas, 31 maart 2007
 
_____

Is de Gazastrook een openlucht-gevangenis?

.
Het dagblad Trouw heeft ineens ontdekt dat de anti-Israëlische "Flotilla"-activisten bruikbare idioten voor de Moslimbroederschap en Hamas zijn. De Telegraaf, Kees Madura, Carel Brendel en ondergetekende wisten dat allang, maar de Zuur-Linkse journalisten van Trouw zijn altijd wat trager van begrip. En dan helpt het ook niet dat de oud-communist Willem Schoonen hoofdredacteur van Trouw is, want die is tegenwoordig een grote fan van het islamisme. Voor Schoonen geldt blijkbaar: "Eens een fellow traveller, altijd een fellow traveller."

Hoe dan ook, de ontdekking van Trouw helpt natuurlijk niet bij de anti-Israëlische propaganda-oorlog die Anne de Jong en consorten voeren. Zij willen een beeld scheppen van een vloot met vreedzame activisten, niet een vloot met gewelddadige islamisten en hun linkse collaborateurs.

Eerder ontdekte The New York Times — een andere Zuur-Linkse krant — dat het met de "armoede" in de Gazastrook reuze mee valt (dat kan ook niet anders, gezien de miljarden die er aan internationale hulp naar toe gaan). Ook dit staat haaks op het evangelie van de Zuur-Linkse goegemeente. De Gazastrook zou immers een soort openlucht-gevangenis zijn. Sommigen vergeleken de Gazastrook zelfs met een concentratiekamp (overigens een vreemd concentratiekamp, gezien de voortdurende toename van de populatie).

De berichtgeving van The New York Times inspireerde Brian Lilley van het Canadese TV-programma Byline tot het onderstaande commentaar:




_____