zondag 18 december 2011

Bas 'klotskop' Paternotte wint Gouden Drol prijs voor slechte journalistiek

Hieronder vindt u een "reaguursel" van GeenStijl-"reaguurder" La Vie En Rose. Het is een reactie op een broddelwerkje van de SvJ-kneus Bas "klotskop" Paternotte op GeenStijl. Ik heb er enkele links aan toegevoegd. 
"Geert. Won –terecht- de rechtszaak van de eeuw. Blijft provoceren, zegt vaak rake dingen en is onvoorspelbaar wat meermaals leidt tot politiek vuurwerk. Heeft zichzelf echter moedwillig grotendeels laten inkapselen door het establishment door deel te nemen aan het gedoogvehikel en breekt daardoor kiezersbelofte op kiezersbelofte." 

Ach so. En welke kiezersbelofte op kiezersbelofte heeft Wilders keer op keer gebroken? Dat de AOW van 65 naar 66 jaar ging? Nou daar ligt niemand van wakker heur, zeker niet als je kijkt naar de plannetjes voor de AOW van andere partijen. 

Welke kiezersbeloftes heeft Geert nog meer verbroken Bassie? Dat ACTA? Dat was niet fraai nee. Maar stond daarover iets in het verkiezingsprogramma

Als je zoiets schrijft Bassie, moet je ook al die verbroken verkiezingsbeloftes noemen. Maar dat doet Bassie niet. 

Wat betreft die John Leerdambeker: Ik ben ook geen fan van Graus, maar dit lijkt me weer een wraakactie van Bas Paternotte omdat hij de plank volkomen missloeg in zijn stukkie over Graus in HP de Tijd. Bassie papegaaide de o zo onafhankelijke Staatsteelevee na, die nooit beelden manipuleert, maar dat wist Bassie niet, waaruit bleek dat Bas P nog dommer was dan Graus. 

Dus wat mij betreft gaat die John Leerdambeker naar Bassie. Owe nee, Bassie is geen politicus. 

Nou doe dan maar de Gouden Drol prijs voor Bassie, die zich politiek journalist en columnist noemt, en van beide uitsluitend een grote drol van stront bakt. 

Mooier kan ik het niet maken. 

Zie ook: 

_____