maandag 1 augustus 2011

Ed van Thijn is een hypocriete volksverlakker

.
Op AmsterdamPost staat een zeer goed artikel over de PvdA-coryfee Ed van Thijn en andere linksmensen, die de terroristische aanslagen in Noorwegen in de schoenen van Geert Wilders en andere islamcritici willen schuiven. Hieronder volgt daaruit een passage:
Er is in ons land in het politieke debat een naargeestige taalverruwing ontstaan. Maar die is niet door de PVV bedacht en geïntroduceerd. De massamoord door Breivik wordt door links aangegrepen om de haat tegen islamcritici verder aan te scherpen. Maar het was tot nu toe bijna vanzelfsprekend dat islamcritici met de dood bedreigd werden. Vanaf Hans Janmaat, via Ayaan Hirsi Ali, Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Geert Wilders, Ehsan Jami en Sooreh Hera, hebben we doodsbedreigingen moeten slikken. Geen woord van Ed van Thijn over deze diepe haat tegen alles wat islamkritisch is. Hij suggereert dat rechts de organisator van de haat is, maar verzwijgt zijn eigen betrokkenheid en die van de PvdA daarin. Hij heeft de Holocaust misbruikt om islamkritiek als een vorm van nazisme verdacht te maken.
De socialisten lopen momenteel voorop in het steunen van de Arabisch/islamitische bedreiging van het enige land waar Joden zichzelf kunnen beschermen tegen een nieuwe Holocaust. Heeft Ed van Thijn ooit kritiek geuit op de vergiftiging van de mening over Israël? Zijn beklag gedaan over de nieuwe Jodenhaat onder moslims? Over de Holocaustontkenning van Hamas en Teheran? Over de antisemitische cartoons van de AEL? Over de Der Stürmer-achtige lectuur in de Arabisch/islamitische pers? Over het misbruiken van uitgerekend de Kristallnacht-herdenking om Israël aan de morele schandpaal te nagelen?
Met het pathos waarmee Ed van Thijn telkens weer tekeergaat, laat hij buiten beschouwing dat zelfs gematigde islamcritici door PvdA’ers smadelijk afgedroogd werden. Zo buitelden PvdA’ers over Paul Cliteur heen om hem de mond te snoeren, wat in 2004 de islamcriticus deed besluiten het bijltje erbij neer te leggen. En dat na de infame uiting van de beroepsmatige brandstapelbouwer Piet Grijs, die Cliteur onder de tram wenste. De jezuïtische grootinquisiteur Marcel van Dam, die Cliteur van demagogie betichtte. En de toen al weggepromoveerde Limburgse baardman Thijs Wöltgens, die over Cliteur in het dagblad de Limburger fulmineerde met intellectuele meeloper en Verlichtingsfundamentalist en vervolgens verzuchtte dat wij een racistisch land aan het worden zijn.
Ed van Thijn is overigens een vriend van de geweld-verheerlijkende Internationale Socialisten.

_____