donderdag 7 april 2011

Thomas von der Dunk vergoelijkt moord op Israëlische baby

.
In een ingezonden artikel in de Volkskrant schrijft Tom Struick van Bemmelen het volgende over Thomas van der Dunk, die een vaste column heeft in de Volkskrant:
Op 13 maart 2011 werd een compleet Joods gezin inclusief baby in het dorpje Itamar op de Westbank op een beestachtige wijze afgeslacht. Moeten we geen medelijden mee hebben stelt von den Dunk in zijn op 4 april gepubliceerde artikel: "wie willens en wetens kiest voor de bouw van een huis op het land van een ander die door een onwettige overheid van dat land is beroofd, moet niet zeuren als hij dat met de dood bekoopt."
Op 16 maart besteedde ik aandacht aan de vreselijke misdaad in Itamar, die de gewetenloze Thomas von der Dunk dus vergoelijkt.

Thomas von der Dunk is sowieso een totaalmalloot, waarvan bijna elke column verwerpelijke stellingen bevat. Zo vergoelijkte hij vorig jaar de vele doodsbedreigingen aan het adres van Geert Wilders en schreef hij tevens het volgende:
(...) als ik een beetje fanatiek moslim was, zou ik Wilders vanzelfsprekend als een volstrekt legitieme schietschijf beschouwen.
Als beloning voor dit soort rotzooi gaf HP/De Tijd de spugende leernicht ook een vaste column. Dat blad wordt gelukkig nauwelijks gelezen, maar de Volkskrant heeft wel veel lezers. Schijnbaar vindt de hoofdredactie van deze krant het geen probleem dat geweld tegen andersdenkenden stelselmatig wordt vergoelijkt door een van haar columnisten.

Zie ook:

Thomas von der Dunk, Islamo-Nazi van de Volkskrant
Thomas von der Dunk leegt zich weer
Pleidooi voor overgave
 
 
_____