woensdag 20 april 2011

Walgelijke islamitische bekeringsijver in Alphen aan den Rijn

.
Het zal u niet zijn ontgaan dat er recent een schietpartij plaats vond in Alphen aan den Rijn. Daar schoot Tristan van der Vlis zes mensen dood en verwondde zeventien anderen, alvorens zelfmoord te plegen. Annelies van der Veer — bekend van haar website hoeiboei — belicht in haar column in Metro de walgelijke bekeringsijver van een moslima vlak na de schietpartij:

Yasmina E. maakt het mee. Aan haar kledij valt af te lezen dat de islam voor haar “het mooiste is wat er is”. Toch verblijft Y. E. niet in een zelf opgezet en bekostigd klooster/afzonderingscentrum maar staat ze in 't volle leven. Ze is al jaren bezig met het verrichten van Dawah, de vrijwillige bekering van mensen tot de islam.
Y. E. weet dan ook onmiddellijk wat haar te doen staat als ze het slachtveld betreedt. Ze is “blij dat ook deze schietpartij zich heeft kunnen uiten als een vorm van Dawah”, zegt ze op de al-Yaqeen-site, waar ze als heldin wordt gepresenteerd. Ze wil helpen, en de mensen die op sterven liggen de shahada (geloofsgetuigenis) laten uitspreken. “Opdat ze gered zouden zijn, en van de Rahmah (Barmhartigheid) van Allah konden profiteren.” La ilaha illa allah! Zo leren we er nog een aardig woordje Arabisch bij.
Je ligt op straat te creperen omdat een gek je vermoordt, het zijn je laatste minuten, buigt een of andere wildvreemde geloofsfanaticus zich over je heen die d'r hobby op je wil uitoefenen! Een waar schrikbeeld.
Het artikel waaraan Annelies van der Veer refereert is ondertussen alweer verwijderd. Onder de titel 'Beste Yasmina' schreef Michiel Mans overigens een open brief aan de islamitisch gehandicapte Yasmina (lees die brief!).
 
 
_____