maandag 2 augustus 2010

Obama-regering geeft zwarte racisten vrijbrief voor kiezersintimidatie


Onder de titel
Kiezers intimideren? Yes we can! schrijft Clark Kent het volgende:

Tijdens de presidentsverkiezingen van 2008 werden bij een stembureau in Philadelphia kiezers geïntimideerd door twee leden van de New Black Panthers. In 2009 werd een rechtszaak aangespannen tegen de New Black Panther Party die uiteindelijk weer werd ingetrokken door het ministerie van Justitie zelf. Een ex-medewerker van het ministerie kwam vervolgens naar buiten met beschuldigingen dat het ministerie geen interesse heeft in het beschermen van blanke slachtoffers tegen daders uit minderheidsgroepen. Helaas ondersteunen de feiten zijn beschuldiging.

In de Nederlandse mainstream media is aan deze zaak geen — of in ieder geval nauwelijks — aandacht besteed. Lees vooral het hele artikel van Clark Kent als u hierover ook elders nog nooit iets heeft gehoord of gelezen. Ik kan u tevens een Engelstalig artikel van Deroy Murdock aanbevelen, die de New Black Panthers als het zwarte equivalent van de Ku Klux Klan bestempelt:

Why would the supposedly ethnically transcendent Obama administration distribute free passes to the black equivalent of Klansmen with a soft spot for al-Qaeda? Blame power-lust and unequal justice under law.

Volgens
Michelle Malkin hebben de mainstream media in de Verenigde Staten overigens ook nauwelijks aandacht aan deze zaak besteed. Dat is overigens niet echt vreemd, want ook in de VS zijn de mainstream media grotendeels van (centrum-)linkse signatuur. Volgens het Linkse Evangelie kunnen zwarten alleen maar slachtoffers zijn, nooit daders.


Zie ook:

'Gitmo'-advocaten nu topambtenaren op Amerikaans ministerie van Justitie

'Nation of Islam'-leider Louis Farrakhan spreekt over Barack Obama

Amerikaanse journalisten hielden Wright-affaire doelbewust in doofpot

De mainstream media in de VS


_____