zaterdag 17 juli 2010

Homoseksuele moslims worden uitgehuwelijkt


Dagblad De Pers meldde afgelopen dinsdag het volgende (via NRP):

Homoseksuele islamitische jongeren moeten trouwen met een partner van het andere geslacht, omdat de familie zich schaamt voor hun geaardheid.

Jaarlijks keren enkele tientallen jongeren niet meer terug van hun zomervakanties uit Marokko of Turkije. Een groot deel daarvan is homoseksueel. Dat wordt bevestigd door verschillende instanties.

Veel islamitische ouders accepteren de geaardheid van hun homoseksuele kinderen niet en huwelijken ze uit.

Dit is dus Nederland anno 2010, mede mogelijk gemaakt door de vele cultuur-relativistische multikul-adepten in ons land.

In 2002 schreef Hafid Bouazza het volgende:

Hoewel er vroeger een grote hoeveelheid prachtige homo-erotische po√ęzie is geschreven en er een levendige homocultuur was, is dit wat de islam over homoseksualiteit te zeggen heeft: mag niet. Laten we onszelf niet voor de gek houden: er zal geen enkele imam te vinden zijn die het voor homoseksuelen zal opnemen. Er zal geen islamitische Jos Brink opstaan. Het enige wat een imam aan advies heeft, is dat een homo zich moet inhouden en veel vasten.

Homo's zullen zich niet via de islam moeten emanciperen, maar ondanks de islam. Dus ik heb alleen dit te zeggen: islamitische homo's van Nederland verenigt u! Wat een kostelijk schouwspel zou dat zijn: een massale `uit-de-kast-treding' van de bevende moslims. Ik verheug mij op het eerste islamitische paar dat, gehuld in djellaba en wel, of zelfs met hoofddoek, elkaar kust op straat. Er moet een revolutie komen, een Arabische homocultuur is een verrijking, al was het alleen maar omdat dit het straatbeeld ten goede zal komen: fladderaars tussen de hoofddoekjes; mannen met hennaversieringen en vrouwen die wijdbeens zitten.

Er zal niks veranderen zonder een opstand.

Zie ook:

Ook homo’s worden uitgehuwelijkt!

Noem me niet zo

Laat homo’s met rust, dat is cultuur

Anti-homo-moslima presenteert dag tegen 'intolerantie'

Homoseksuelen vluchten voor de islam

_____