woensdag 14 april 2010

Fatah en Hamas zijn beide islamofascistische organisaties

.
Op 13 april 2007 werd op de oude website van Lux et Libertas het onderstaande artikel gepubliceerd. Bij deze de herpublicatie.

In Opinio staat deze week een interessant artikel over de twee Palestijnse regeringspartijen en de onnozelheid van Femke Halsema. De Fatah-partij van holocaust-ontkenner Mahmoud Abbas wordt door nieuwsinstituten als het NOS Journaal steeds als "gematigd" omschreven, maar is dat in werkelijkheid niet. Wat betreft Hamas beweren zelfs de volksverlakkers van het staatsjournaal niet dat dit een "gematigde" partij is. Machteld Allan geeft in haar artikel nog eens een goede beschrijving van de twee partijen. Zij schrijft onder meer:

Fatah is half Marx, half Mohammed, met als filosofie de permanente revolutie tegen IsraĆ«l. ‘Vrede’ is voor Fatah de voortzetting van de oorlog met andere middelen. Het tonen van vredesbereidheid brengt geld in het laatje, harde euro’s, waarmee de Verelendung kan worden gefinancierd en het revolutievuur brandend kan worden gehouden. Verelendung is, in tegenstelling tot wat men misschien zou verwachten, een kostbare zaak. Het kost bijvoorbeeld veel meer om rioleringen en wegen te verwaarlozen dan om ze te onderhouden. Je moet de mensen intimideren met een Palestijnse politiemacht, de grootste politiemacht per hoofd van de bevolking op aarde. Dan moet je nog een zelfmoordcommando onderhouden, ter verdere ondermijning van de moraal. Haatpropaganda kost ook een lieve duit. Heel veel geld verdwijnt in de zakken van de revolutionaire voorhoede, die villa’s, Mercedessen en lijfwachten nodig hebben, en een plek buiten Palestina waar ze af en toe even kunnen relaxen.

Useful idiot Femke Halsema vindt niet alleen dat Fatah een betrouwbare partner in het "vredesproces" is, maar zij wil ook Hamas tegemoet komen. Zo wil Halsema bijvoorbeeld dat er nog meer Europees belastinggeld naar Palestijnse islamofascisten gaat, zodat die hun bomgordels ook zonder financiƫle steun van islamitische landen kunnen bekostigen.

_____