donderdag 29 april 2010

D66 geobsedeerd door Israël en de Palestijnen

.
Leon de Winter schrijft, refererend naar het handvest van Hamas, het volgende in een commentaar in Elsevier (24 april 2010):

Hamas is de islamitische SS. Hamas wil dat er een islamitische wereldregering komt. Eerst moet Israël worden vernietigd, dan het Westen, en dan zal de wereldvrede van de islam (waar de islam heerst, heerst vrede, zoals we allen weten) neerdalen.

D66 wil dat Israël of de Europese Unie gaat praten met antisemieten die Israël willen vernietigen en homo's van gebouwen willen afsodemieteren en vrouwen als tweederangswezens beschouwen. Praten met dergelijke vertegenwoordigers van het kwaad wordt in sommige links-liberale kringen als vooruitstrevend beschouwd.

(...)

Van de tientallen wrede conflicten die D66 in haar verkiezingsprogramma had kunnen vermelden, noemt ze er één (die Afghanistan-paragraaf is lege retoriek). Dus moet je je afvragen: wat is er toch met die Palestijnen dat ze voor D66 belangrijker zijn dan Koerden of Armeniërs of Tsjetsjenen of Darfurianen? En wat te denken van de oorlog in Oost-Congo, waar inmiddels meer dan 6 miljoen doden zijn gevallen?

Zie ook:

Hoe anti-Israël is D66 eigenlijk?

Waarom links dol is op Hamas

_____