dinsdag 2 februari 2010

PvdA in Kampen en Feyenoord (Rotterdam)

.
De apparatsjiks van het PvdA-Politburo Kampen vragen of u bij de komende gemeenteraadsverkiezingen ook allemaal PvdA gaat stemmen. Zeker als u een zwevende kiezer bent, want "mocht je nou niet weten waarop je stemmen moet, stem dan maar op ons, want dan zit je altijd goed". En wees nou eerlijk. Heeft de PvdA u ooit teleurgesteld? Nee toch, afgezien van de multiculturele heilstaat (Gregorius Nekschot en Geert Wilders weten er alles van), de torenhoge belastingen (onder meer om de linkse hobby's van Jacqueline Cramer en Bert Koenders te bekostigen), et cetera? Hoe dan ook, zet u schrap voor de muzikale talenten van het PvdA-Politburo Kampen:

[update 2 maart 2010: de PvdA Kampen heeft de video van YouTube verwijderd, maar via deze link vindt u dezelfde video op Dumpert.nl]

By the way, nu wij het toch over de Partij van de Allah-aanbidders hebben:

‘PvdA-politici eisen politiebewaking tegen Turkse collega’s’ kopte het Algemeen Dagblad afgelopen zaterdag (30 januari). Andere media hebben dit opzienbare nieuws echter niet overgenomen. Dat is op z’n minst merkwaardig.

Stel dat drie PVV-raadsleden politiebescherming aanvragen uit angst voor intimiderend gedrag van lokale partijgenoten? Stel dat tien kandidaat-raadsleden van Trots op Nederland zich terugtrekken vanwege conflicten in hun afdeling? Stel dat raadsleden van Leefbaar Rotterdam elkaar vreemde mailtjes sturen en bijna vechtend over straat rollen? Eén ding is zeker. De verslaggevers en cameraploegen zullen zich dan wel verdringen om alle partijruzies tot in de kleinste details vast te leggen.

Aan AD-verslaggever Antti Liukku is het te danken, dat de buitenwereld toch nog kennis kan nemen van het grotendeels langs etnische lijnen lopende conflict onder de socialisten in Feijenoord.

Bron: Bebloede koppen in de PvdA-afdeling Feijerbahce

Hat tip ter attentie van GeenStijl (voor video) en Het Vrije Volk (voor link 5).

_____